Revizie de proiect pentru reabilitarea Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”

 -  - 


Proiectul privind reabilitarea și modernizarea Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din municipiul Bistrița va fi revizuit, a anunțat primarul  Ioan Turc. 

Astăzi, am avut o întâlnire de lucru cu proiectantul, executantul, dirigintele de șantier și un reprezentant al CNI, alături de conducerea Colegiului Național ”Liviu Rebreanu”, în legătură cu revizia proiectului privind reabilitarea și modernizarea corpului A al unității de învățământ. Împreună, am stabilit detaliile finale ce vor fi cuprinse în proiectul revizuit al obiectivului, care vor include și actualizări ale dotărilor informatice, cele proiectate inițial fiind la nivelul anului 2017. Am convenit că revizia proiectului va fi realizată până în data de 31 martie a.c., pentru a fi apoi supusă aprobării consilierilor locali”, a spus primarul Ioan Turc. 

Ulterior, proiectul revizuit va fi transmis către Compania Națională de Investiții pentru avizare, urmând ca lucrările de pe șantier să fie încheiate până la finalul acestui an.

Modernizarea Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița a început în toamna anului 2020. Proiectul intitulat ”Consolidarea și modernizarea Corpului A (corp liceu) Colegiul Naţional ”Liviu Rebreanu” Bulevardul Republicii, nr. 8, Bistriţa” se derulează prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

Pe lângă reabilitarea Corpului A, proiectul preved și modernizarea celor 28 de săli de clasă, acestea urmând să fie dotare cu mobilier modern și sisteme audio-video. De asemenea, amfiteatrele de la etajul 1 și 2 vor fi păstrate și modernizate, dotate cu videoproiector, tablă interactivă și unitate multimedia. Laboratoarele de informatică vor fi relocate si dotate integral, iar sala de festivități va fi și ea modernizată. Toate spațiile vor fi dotate cu aparatură IT.

Vizualizări 2,683 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.