Ultimele noutati

Persoanele cu deficiențe de auz au participat la un campionat de fotbal, organizat de preotul Cătălin Mileșan! Vezi REZULTATELE!

În data de 06.05.2017 s-a desfăşurat la Bistriţa cea de – a 2 – a ediţie a campionatului naţional de FUTSAL format exclusiv pentru persoanele cu deficienţe de auz şi vorbire din ţară . Campionatul a fost organizat de Asociaţia Naţională a Surzilor din România Filiala Bistriţa în colaborare cu Parohia Ortodoxă Sf. Ilie Tesviteanul Bistriţa .

 

Echipele Cluj nr.1si 2 (1)

Trofeele

 

 

 

 

 

 

 

La acest campionat au participat un numar de 9 oraşe şi 10 echipe cum ar fi : Bucureşti, Târgovişte, Alexandria, Reşiţa, Deva, Baia Mare, Oradea, Bistriţa , Cluj- 2 echipe. Campionatul a început la ora 10:00 în sala de sport a LPS Bistriţa „Dorin Moruțan” iar dupa 8 ore de joc a fost desemnată câștigătoare echipa din Cluj 1 . Locul al II-lea le-a revenit celor din echipa Cluj 2, iar bronzul echipei din Târgovişte. Echipa din Bistriţa s-a clasat pe locul al V- lea .La campionat s-au prezentat un număr de 200 de persoane cu deficiențe de auz și vorbire. Festivitatea de premiere a avut loc la sediul asociației ANSR Bistrița.

 

Echipa Bistrita

Campionii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Mulţumesc în mod special domnului Director al LiceuluiSportivBistrița, Mircea Gatej, pentru sala de sport pusă la dispoziţie şi Sc Runcan Construct Srl pentru echipamentul sportiv .” a declarat Pr. Misionar Cătălin Mileşan
Caricatură

Ziar de Bistrita