Ultimele noutati

Doina Pană a vrut MEGA-miting PSD! Jurnaliștii de la Rise Project a prins-o când ministra de la Bistrița dialoga pe What’s App cu nucleul dur al PSD-ului, pentru un miting pro-Ordonanță!

Doina Pană a fost printre primii PSD-iști care s-au pronunțat pentru susținerea Ordonanței nr 13. Chiar în prima noapte a manifestațiilor, Pană a avut o intervenție la Digi 24 în care argumenta decizia Guvernului de la acea vreme.

Rise Project a intrat în posesia discuțiilor dintre PSD-iști prin aplicația Whatt s Up. Doina Pană, Ecaterina Andronescu, Ana Birchal, Codrin Ștefănescu, Lia-Olguța Vasilescu sunt cei care au discutat despre un eventual miting PSD pentru susținerea Ordonanței nr. 13. Rise Project: Doina Pană, fost ministru la Mediu, vede lucrurile în perspectivă: „Da, un miting uriaș! Să nu-ncapă comparație cu numărul lor de participanți”

PSD-UNPR-PC - TSD RULZ - CANDIDATI ALEGERI EUROPARLAMENTARE - BUDragnea, partidul nevăzut! 

Comunicatori PSD”. Așa se numește grupul de WhatsApp alcătuit din douăzeci și ceva de fruntași PSD. Aproape toți, demnitari publici. Miniștri, foști și actuali, deputați, senatori – spuma PSD – au funcționat atunci ca o celulă de criză.

Pentru voi, am avut niște mega-întâlniri cu cercul zero din America (…) Daddy’s back! 😎”, a anunțat Liviu Dragnea pe grup când s-a întors în țară, pe 19 ianuarie, de la ceremonia de instalare a lui Trump. – după cum scriu jurnaliștii de la Rise Project. În cinci zile, la Palatul Cotroceni apare contramanifestația. Codrin Ștefănescu dă alarma pe Facebook și mobilizează aproape 1.500 de oameni. PSD nu și-o asumă oficial.

 

Citiți investigația INTEGRALĂ despre discuțiile secrete ale PSD-iștilor!

 

pana 1 - Copy

f55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO cu declarația halucinantă din decembrie și argumentele pro-Ordonanța nr.13 :

 

 

 

Doina Pană re-evaluează, la 6 luni distanță: “Ideea unei contramanifestații a fost doar un impuls de moment. Erau presiuni foarte mari din teritoriu. Oamenii noștri total nemulțumiți solicitau asta. Având în vedere că noi suntem vreo 600.000 de membri, vă dați seama clar că puteam organiza o manifestație mult mai mare. Dar nu era foarte înțelept. Voiam pace, să ne putem face programul de guvernare. D-asta nici nu s-a întâmplat. Era o frustrare uriașă pentru că, așa cum s-a dovedit ulterior, ordonanța aia era necesară – vorbim de Ordonanța 13, știți? Așa. Și era o frustrare uriașă că ne făceau <Hoții ca noaptea> și tot felul de dinastea. Frustrarea noastră – nu neapărat, cât a membrilor noștri din partid.” a declarat Pană pentru Rise Project.

 

În cele din urmă PSD-iștii din teritoriu au renunțat la mitingul MASIV de susținere a Ordonanței nr. 13, la sugestia liderului Liviu Dragnea. Au avut loc doar câteva mișcări de stradă la palatul Cotroceni, în spatele cărora s-ar afla Codrin Ștefănescu și o manifestație la Ploiești.

https://www.facebook.com/100008879954112/videos/1643752245930758/

Citiți și: 
s33

Codul Penal – urgență MAXIMĂ în viziunea Doinei Pană! La câteva zile, Guvernul Grindeanu abrogă Ordonanța, iar Pană rămâne cu minus la imagine!
Caricatură

Ziar de Bistrita