Robert Sighiartău: ”2020 începe cu vești bune”

 -  -  1534


Deputatul PNL Robert Sighiartău a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare, că ”anul 2020 începe cu vești bune”. Deputatul face referire la faptul că Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede eliminarea supraaccizei la carburanți și supraimpozitarea contractelor part-time. 

”Supraacciza la carburanți și supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate.Președintele a promulgat legea pe care am propus-o în Parlament. Îi mulțumesc și le mulțumesc colegilor din PNL pentru susținere. Sunt cateva masuri reparatorii pentru toți românii”, a anunțat Robert Sighiartău.

În ceea ce privește supraaciza la carburanți, la începutul acestei luni, în Camera Deputaților a fost adoptată propunerea legislativă de eliminare a acesteia. Potrivit deputatului, consecința adoptării acestei măsuri va fi că, de la începutul anului viitor, benzina și motorina se vor ieftini.

”Așa cum s-au ieftinit și după prima eliminare a supraaccizei, în perioada ianuarie-august 2017. Amintiți-vă că în iulie 2017, fără supraacciză, prețurile la benzină și motorină erau printre cele mai ieftine din Uniunea Europeană. Prin urmare, nu sunt niciun fel de motive să fie altfel după o nouă eliminare a supraaccizei”, a spus la acea vreme Robert Sighiartău.

Potrivit parlamentarului, această măsură este una reparatorie și are ca scop creșterea încrederii cetătenilor în stat, dar și creșterea nivelului de trai și a economiei.

0 notes
659 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *