Robert Sighiartău: ”Am reușit! Un nou început pentru România!”

 -  -  11560


 

 

Secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, a declarat, la scurt timp după ce a fost prezentat rezultatul oficial al votului pentru învestirea Guvernului Orban, că această zi reprezintă ”un nou început pentru România”.

”Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a fost votat cu majoritate de voturi. De astăzi, România are un nou guvern, o echipă care are misiunea de a reda speranța unui viitor mai bun. Au fost trei ani complicați, cu un partid-stat la conducere, cu un aparat politic care a distrus încrederea românilor în instituțiile țării.Nu va fi ușor, avem un drum greu pe care îl vom parcurge împreună. Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru o viață mai bună pentru toți românii!”, a scris liberalul Robert Sighiartău pe pagina personală de pe rețeaua Facebook. 

Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost învestit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. Din totalul de 465 de parlamentari, 240 au fost prezenți și au votat pentru învestirea noului guvern.

1 notes
685 views
bookmark icon

One thought on “Robert Sighiartău: ”Am reușit! Un nou început pentru România!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *