Robert Sighiartău: ”Autostrada Nordului -obiectiv crucial pentru dezvoltarea economică a zonei și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru românii din nordul țării”

 -  -  11031


Autostrada Nordului, proiect adoptat de Parlament, reprezintă, în opinia deputatului Robert Sighiartău, un obiectiv de investiții crucial pentru dezvoltarea zonei de nord a țării. Din acest motiv, în calitate de deputat, Robert Sighiartău susține că ”se va bate” pentru ca acest obiectiv să fie realizat.

Am votat, alături de colegii liberali, Legea pentru Autostrada Nordului – drumul expres care conectează nordul României la rețeaua europeană de autostrăzi și leagă, prin Bistrița-Năsăud, Suceava și Bucovina de Satu Mare și Maramureș. Luna trecută, la Bistrița, premierul Ludovic Orban a reafirmat angajamentul susținerii Guvernului PNL pentru realizarea acestui obiectiv”, a precizat Robert Sighiartău.

Potrivit deputatului PNL, proiectul este deja în implementare.

Pentru sectorul care leagă Satu Mare de granița cu Ungaria, a fost semnat contractul pentru realizarea Studiului de fezabilitate și a Proiectului tehnic de execuție. În august, a fost emis ordinul de începere a activității de proiectare. Pentru cele trei loturi de drum de mare viteză Baia Mare – Bistrița – Vatra Dornei – Suceava (335 km) sunt în evaluare ofertele depuse pentru realizarea studiilor de fezabilitate”, a adăugat sursa citată.

În calitate de deputat în Parlamentul României și de secretar general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău spune că se va bate pentru ca acest proiect să fie implementat.

”Ca deputat de Bistrița și secretar general al Partidului Național Liberal mă voi bate pentru acest obiectiv de investiții crucial pentru dezvoltarea economică a zonei și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru românii din nordul țării”, a încheiat Sighiartău.

1 notes
156 views
bookmark icon

One thought on “Robert Sighiartău: ”Autostrada Nordului -obiectiv crucial pentru dezvoltarea economică a zonei și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru românii din nordul țării”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *