Robert Sighiartău către președintele Klaus Iohannis: ”La Bistrița sunteți și veți fi oricând acasă!”

 -  -  1691


 

 

Secretarul general al Partidului Național Liberal, bistrițeanul Robert Sighiartău, i-a spus președintelui Klaus Iohannis că la Bistrița este și va fi mereu acasă, asigurându-l de faptul că bistrițenii îi vor acorda votul la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

”Domnule președinte, la Bistrița sunteți și veți fi oricând acasă! (…) Nu știu dacă ați făcut-o intenționat sau nu, dar astăzi este un moment simbolic pentru dumneavoastră. Se împlinesc cinci ani de când ați câștigat alegerile prezidențiale. De aici, de la Bistrița, bistrițenii vă vor acorda în 24 noiembrie un mandat covârșitor pentru următorii cinci ani”, i-a transmis secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, candidatului partidului la alegerile prezidențiale.

Deputatul bistrițean s-a adresat și cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud, cărora le-a spus că zilele care urmează sunt decisive, la fel cum este, de altfel, întregul an. ”Un an care încheie perioada de tranziție a ultimilor 30 de ani și care va cântări enorm în ceea ce înseamnă următorii 10 ani. Un an în care vom opri umilințele, haosul și dezastrul provocat de pesediști în ultimii 30 de ani. Un an după care vom reconstrui România pentru următorii 10 ani. Suntem datori să câștigăm alegerile prezidențiale, locale, parlamentare, nu pentru PNL, ci pentru ca munca cinstită, creativitatea și inițiativa privată să fie respectate și onorate în România. Suntem datori să câștigăm aceste alegeri pentru ca tinerii să ne rămână în țară, iar cei în vârstă să nu mai fie mințiți și batjocoriți demagogic. Suntem datori să câștigăm pentru viitorul copiilor României”, a mai precizat deputatul Robert Sighiartău.

Liberalul a transmis și un mesaj bistrițenilor prin care i-a îndemnat că îl voteze pe candidatul PNL: ”Vă rog, vorbiți cu colegii, cu neamurile, cu cunoștințele, cu vecinii și apropiații voștri, spuneți-le că viitorul României depinde de aceste alegeri din 24 noiembrie și că prezența la vot va fi extrem de importantă pentru ceea ce va însemna următorul an. Mă bazez pe dumneavoastră, așa cum m-am bazat în turul întâi, și știu că veți alege bine: Klaus Iohannis președinte!”.

0 notes
816 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *