Robert Sighiartău: ”Decizia de a nu intra în acest Guvern de tranziție a fost o decizie personală!”

 -  -  1278


Secretarul general al Partidului Național Liberal, deputatul Robert Sighiartău, a explicat de ce nu face parte din noul Guvern, deși numele său a fost vehiculat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Foarte mulți dintre dumneavoastră m-ați întrebat de ce nu fac parte din Guvern. Decizia de a nu intra în acest Guvern de tranziție a fost o decizie personală”, a precizat deputatul Robert Sighiartău.

Liberalul bistrițean a adăugat că își dorește ca în calitate de deputat și secretar general al PNL să își ducă la bun sfârșit proiectele. ”Vreau să-mi duc la capăt proiectele începute: câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare, precum și celelalte proiecte din Parlament, eliminarea supraaccizei și eliminarea supraimpozitării contractelor part-time.
Pentru a putea începe reconstrucția din temelii a acestei țări este obligatoriu să câștigăm alegerile care vor urma”, a mai spus Sighiartău.

Secretarul general al PNL a mai adăugat că îl va susține cu toate puterile pe premierul desemnat Ludovic Orban și pe colegii din viitorul Guvern.

Reamintim că liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a afirmat că deși niciun bistrițean nu face parte din noul Guvern, nu este exclus ca numele unor persoane din Bistrița-Năsăud să fie propuse pentru fotoliile de sectari de stat.

0 notes
403 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *