Robert Sighiartău , depre bugetarii cu partidu’-n spate: “au îngrășat schemele cu clientelă politică, cu clientelă PSD-istă!”

 -  -  880


Robert Sighiartău susține că PSD deține o clientelă politică angajată la Stat. Prezent în studirourile Realitatea Tv, deputatul PNL a făcut o analiză a situației economice, grav afectată de angajările politice din administrație!

Robert Sighartău: au îngrășat schemele cu clientelă politică, cu clientelă PSD-istă !”

“PSD NU a făcut decât să promită și pe lângă faptul că a promis ne-a lăsat țara în deficit! Ne-a lăsat țara cu 1.400.000 de bugetari!  Nu am nimic cu acei profeisoniști care lucrează în mediul public, funcționari publici și își fac treaba, însă au îngrășat schemele cu clientelă politică, cu clientelă PSD-istă   care NU a făcut decât să mănânce banii de la investiții în buzunarul acelor oameni. ” – a declarat Robert Sighartău.

PNL promite Programe Naționale pe modelul Cluj – Oradea!

În emisiune, Robert Sighiartău a vorbit despre Planul de Relansare Economică pe care PNL îl va implementa în regim de urgență! De asemenea, Sighiartău a amintit că va lua modelele de bună guvernare locală Cluj, Oradea, Alba Iulia, pe care le va aplica la nivel național cu investiții majore în infrastructură…  

0 notes
5 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *