Robert Sighiartău iese la atac: “PSD a lăsat în spate un pământ pârjolit, 50 de miliarde pe care PSD le-a lăsat datorie României și copiilor românilor!

 -  -  891


Robert Sighiartău a fost prezent la o emisiune în prime-time la Realitatea TV și a prezentat situația României, în urma guvernării PSD. Secretarul general al PNL consideră că social-democarații au lăsat în urmă o țară cu datorii de 50 de MILIARDE de lei!

Robert Sighiartău, despre programul de Guvernare PNL!

“Nu am copiat nimic! Noi în acest program, care din punctul meu de vedere dar și al specialiștilor  este cel mai important plan național de investiții și de relansare. De ce este cel mai important? Pentru că spre deosebire de PSD.. care au venit În 2016 au venit cu un porgram iluzoriu de care NU s-au atins pentru că NU au făcut nimic. Toate au fost doar pe hârtie: spitalele regionale , NU au făcut nimic! Timp de 7 ani de zile, nici pe vremea dl Ponta nici pe vremea prim-miniștrilor puși de Dragnea, nu au făcut nimic! A venit Guverul PNL a și semnat prima tranșă și constructorii deja efectiv se ocupă de Spitalul Regional de la Cluj, de unde este domul Emil Boc.

PSD, pe lângă faptul că a promis marea și sarea A lăsat în spate un pământ pârjolit, 50 de miliarde pe care PSD l-a lăsat datorie României și copiilor  românilor!” – a declarat Sighiartău.

Secretarul General PNL, despre Planul de Relansare Economică!

“Avem un plan Național de Investiții și realizare economică ce se vor baza pe bani europeni. Vorbim de bani care au fost negociați și care au venit în România!  Este extrem de important să spunem acest lucru. Acestea NU sunt povești. ProragmuNațional de Relansare pe care Orban și împreună cu președintele Klauss Iohannis l-au lansat reprezintă un program viabil pentru că are la bază finanțare și specialiști care vor implementa acest Prorgam de Relansare Economică.

Proiectul și modelul este același pe care l-a realizat domnul Boc la Cluj. Noi nu facem decât să luăm modelele de bună Guvernare locală și aici vorbesc de Cluj, de Oradea, de Alba, de Blaj sau orășele mai mici, care nu au făcut decât să ia bani din bgetul pe carel au să infrastructură lcoală, feroviară și să crească calitatea de viață a românilor. Asta facem și noi!” – a completat secretarul general PNL, Robert Sighiartău.

0 notes
16 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *