Robert Sighiartău în vizită de lucru în Republica Moldova: „Am avut întâlniri cu liderii noii puteri reformiste și pro-europene de la Chișinău!”

 -  -  1093


Deputatul Robert Sighiartău a fot prezent în Republica Moldova, într-o vizită de lucru, alături de Rareș Bogdan, Gheorghe Falcă și Siegfried Mureșan, precum și de Eugen Tomac (europarlamentar PMP). Delegația română a avut întâlniri cu președintele Maia Sandu, cu premierul Natalia Gavriliță, cu Igor Grosu, președintele Parlamentului.

„Tocmai m-am întors de la Chișinău. Mă bucur că mandatul meu de vicepresedinte al PNL pe politică externă și afaceri europene a debutat cu bine, printr-o vizită oficială în Republica Moldova.

Alături de colegii mei, europarlamentarii liberali Rareș Bogdan, Gheorghe Falcă și Siegfried Mureșan, precum și de Eugen Tomac, europarlamentar PMP, am avut întâlniri cu liderii noii puteri reformiste și pro-europene de la Chișinău. Am avut onoarea de a purta discuții cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, cu premierul Natalia Gavriliță, cu Igor Grosu, președintele Parlamentului.

Am abordat teme de mare actualitate pentru frații noștri basarabeni: criza energetică – cea mai mare problemă a lor în această perioadă, lupta anticorupție revigorată puternic la Chișinău, creșterea investițiilor capitalului românesc în Republica Moldova. Am discutat și despre soluții concrete de sprijin pentru Republica Moldova venite dinspre PNL și, la nivel european, de la colegii din grupul PPE al Parlamentului European.

Viitorul nostru comun sună bine, chiar dacă sunt timpuri grele. La Chișinău am întâlnit o nouă generație de politicieni pragmatici, serioși, motivați, încrezători în ceea ce au de făcut.

Doamne ajută! ” – a transmis deputatul Robert Sighiartău

1347600cookie-checkRobert Sighiartău în vizită de lucru în Republica Moldova: „Am avut întâlniri cu liderii noii puteri reformiste și pro-europene de la Chișinău!”
0 notes
218 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.