Robert Sighiartău: ”Modificarea legii privind alegerea președinților de consilii județene este o nouă încercare disperată a PSD de a-și salva baronii din teritoriu!”

 -  -  231884 

Guvernul a adoptat luni o ordonanță de urgență prin care se modifică legislaţia privind modul de alegere a președinților consiliilor județene. Astfel, pentru această funcție, românii vor vota uninominal la alegerile locale, subiect prezentat de Ziar de Bistrița AICI.

Însă, în opinia liberalilor, această modificare nu este altceva decât ”o nouă încercare disperată a PSD de a-și salva baronii din teritoriu”, spune secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău.

Deputatul bistrițean mai consideră că ”votul din 26 mai a fost prost înțeles de către Dăncilă&co. Exact această tipologie de politician este respinsă de societatea românească. Adică oameni care dețin controlul absolut într-un județ, oameni care împart fonduri după bunul plac și își plasează clientela politică de partid pe posturi cheie, în funcție de interesele personale”.

În opinia liberalului, această măsură aprobată prin ordonanță de urgență maschează disperarea PSD, care este pe punctul de a pierde conducerea consiliilor județene, ca să nu mai vorbim despre schimbarea regulilor după interesul de partid”.

Robert Sighiartău a încheiat printr-un mesaj: vom învinge și la alegerile locale și vom administra județele corect și în interesul public”.

 

23 bookmark
1 notes
609 views
bookmark icon

One thought on “Robert Sighiartău: ”Modificarea legii privind alegerea președinților de consilii județene este o nouă încercare disperată a PSD de a-și salva baronii din teritoriu!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.