Robert Sighiartău: ”Nu vor exista niciun fel de alianţe cu partidul trecutului, cu PSD”

 -  -  11201Nici la nivel central și nici în teritoriu nu vor exista niciun fel de alianţe cu ”partidul trecutului, cu PSD”, spune secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, care a anunțat că o decizie în acest sens urmează să fie adoptată în ședința Biroului Permanent Naţional al PNL de miercuri.

“În cadrul echipei de campanie, în discuţiile avute cu preşedintele PNL, am luat decizia pe care o vom adopta şi în Biroul Permanent Naţional de miercuri – să nu existe niciun fel de alianţe cu partidul trecutului, cu Partidul Social Democrat. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri în cadrul Biroului Permanent Național”, a spus Sighiartău.

Secretarul general al PNL a mai precizat că în şedinţa BPN se va face şi o analiză a rezultatelor obţinute de filialele PNL din teritoriu.

“După orice fel de alegeri, oricât de bune ar fi cum sunt şi aceste alegeri ale PNL, normal că vrem întotdeauna să îmbunătăţim performanţa unor judeţe. Se vor face analize. Vom avea şi un Birou Permanent Naţional şi dacă există soluţii mai bune în anumite judeţe normal că vom apela la ele pentru că ne dorim ca scorul acesta în perspectiva alegerilor parlamentare să se consolideze sau să crească“, a mai adăugat Robert Sighiartău.

Potrivit rezultatelor parţiale, la alegerile locale de duminică, PNL a obținut un scor de peste 34%, PSD se situează în jurul cifrei de 30%, iar USR la 13%.

La nivel național, PNL conduce 17 consilii judeţene și 15 dintre oraşele mari din țară.

Conferință de presă susținută de Robert Sighiartau, secretarul general al #PNL și Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

Conferință de presă susținută de Robert Sighiartau, secretarul general al #PNL și Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Luni, 28 septembrie 2020
1 notes
326 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net