Robert Sighiartău (PNL): ”Nu l-am părăsit pe Orban la negocieri; nu am vrut să fiu părtaş la mişcarea de trădare a intereselor PNL”

 -  -  1299


Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a reacționat public după ce președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că a fost părăsit de către echipa de negociere pentru formarea coaliţiei şi a Guvernului. Sighiartău spune că nu l-a părăsit pe preşedintele liberalilor şi a afirmat că altul a fost motivul care a stat la baza deciziei sale de a nu participa la negocieri.

“Nu l-am părăsit (pe Ludovic Orban la negocierile de la Vila Lac – n.r.). Nu am mai participat la negocieri la Vila Lac II pentru faptul că toate ministerele dezvoltării, economice au fost cedate USR-PLUS şi din acel moment am zis că nu vreau să fiu părtaş al istoriei cu această mişcare de trădare a intereselor partidului“, a spus Robert Sighiartău.

Reacția deputatului Robert Sighiartău a venit după ce liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat că, în timpul negocierilor pentru formarea coaliţiei şi a Guvernului, a fost “părăsit” de echipa de negociere din care făceau parte Rareş Bogdan, Raluca Turcan şi Robert Sighiartău.

”Preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi negocierile pentru formarea Guvernului. Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliţiei”, a declarat Ludovic Orban.

0 notes
424 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *