Robert Sighiartău: ”PNL trebuie să fie un partid al celor care prețuiesc libertatea, munca, spiritul întreprinzător, al oamenilor cu convingeri și valori”

 -  -  1122


Deputatul PNL Robert Sighiartău afirmă că Partidul Național Liberal trebuie să fie un partid al celor care ”prețuiesc libertatea, munca, spiritul întreprinzător, al oamenilor cu convingeri și valori”.

”Marea bucurie, în cei patru ani de când sunt secretar general al PNL, a fost cunoașterea poporului liberal, a bazei partidului. Am trecut prin patru campanii, am coordonat campania electorală din 2019, de la europarlamentare, care a dat tonul victoriilor liberale, și am întâlnit foarte mulți colegi și simpatizanți cu convingeri și valori. Știu că victoriile și rezultatele bune li se datorează lor, în primul rând. PNL lor le e dator. Acești oameni nu așteaptă nici funcții, nici rente. Sunt liberali din convingere. Singura lor dorință e să vadă aplicate principiile și valorile liberale în guvernare, să vadă profesioniști în funcții publice. PNL trebuie să fie și mai mult partidul poporului liberal, un partid al celor care prețuiesc libertatea, munca, spiritul întreprinzător, al oamenilor cu convingeri și valori”, a scris pe Facebook deputatul liberal.

0 notes
247 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *