Robert Sighiartău (PNL): ”Vaccinarea este și trebuie să rămână un act voluntar, care ține de libertatea și responsabilitatea fiecăruia”

 -  -  979


Vaccinarea trebuie să rămână un act voluntar, care ține de libertatea și responsabilitatea fiecăruia, este de părere deputatul PNL Robert Sighiartău.

”România a trecut cu bine prin valurile 2 și 3 ale pandemiei cu o abordare prudentă și rațională, fără excese. Nu trebuie cedat nici acum fricii induse de apostolii ”carantinei naționale”, care absolutizează o problemă – pandemia – în detrimentul tuturor celorlalte – economia, educația copiilor, libertățile cetățenești. Vaccinarea este și trebuie să rămână un act voluntar, care ține de libertatea și responsabilitatea fiecăruia. Avem acum acces facil la vaccin și doze suficiente. Avem acum o imunizare considerabilă în marile orașe care dădeau și cele mai mult cazuri. Suntem într-o situație mai bună decât eram în primăvară. Cu atât mai puțin justificată este acum atitudinea panicardă și cu atât mai revoltătoare sunt apelurile la discriminare între români”, a scris pe Facebook Radu Sighiartău.

0 notes
104 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *