Robert Sighiartău (PNL): ”Veste bună pentru bistrițeni! Drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca este trecut oficial ca proiect în PNRR cu tronsonul Bistrița-Dej”

 -  -  21850


Drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca a fost reintrodus în Planul Național de Relansare și Reziliență, a anunțat joi seara deputatul PNL Robert Sighiartău.

Veste bună pentru toţi bistrițenii! Drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca este trecut oficial ca proiect în PNRR cu tronsonul Bistrița-Dej. Asta e realitatea şi cred că e timpul să punem punct discuţiilor fără sens și fără substanță”, a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare parlamentarul liberal.

Deputatul subliniază că intenția actualei guvernări este de a conecta județul Bistrița-Năsăud la rețeaua de autostrăzi a României.

Facem ce n-au făcut alţii în nouă ani. Sigur că era bine să avem măcar o documentație tehnică pentru acest mare proiect de infrastructură, dar mergem înainte așa și recuperăm toate întârzierile din mers. Important e să scoatem Bistrița-Năsăud din izolare și să-l conectăm la rețeaua de autostrăzi. Pentru cine acordă diplome de cetățeni de onoare le transmit că eu doar îmi fac datoria față de județul nostru. Și nu o fac pentru a primi diplome și onoruri și nici nu o să merg vreodată prin comune să le cer diplome primarilor. Ca parlamentar voi face în continuare tot ce ține de mine pentru binele județului Bistrița-Năsăud și sunt convins că împreună vom reuși cu toții”, a completat Robert Sighiartău.

Reamintim că, săptămâna trecută, în spațiul public au apărut o serie de reacții după ce din noua variantă a Planului Național de Relansare și Reziliență a fost exclus acest drum expres care să lege municipiul Bistrița de municipiul Cluj-Napoca.

1229310cookie-checkRobert Sighiartău (PNL): ”Veste bună pentru bistrițeni! Drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca este trecut oficial ca proiect în PNRR cu tronsonul Bistrița-Dej”
2 notes
975 views
bookmark icon

2 thoughts on “Robert Sighiartău (PNL): ”Veste bună pentru bistrițeni! Drumul expres Bistrița – Cluj-Napoca este trecut oficial ca proiect în PNRR cu tronsonul Bistrița-Dej”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.