Robert Sighiartău preia șefia tinerilor din PNL – “aripa Oltean”. Alexandra Mikle a demisionat!

 -  -  11142Robert Sighiartău e pariul lui Oltean și cel care va coordona acțiunile de campanie ale partidului, în viitoarele alegeri. Tânărul consilier județean a preluat șefia Organizației de Tineret a liberalilor din fostul PDL. Robert deține reprezentanța Toyota din Bistrița și este un membru important al comunității neo-protestante.

“Am fost ales în lipsă de către membrii Biroului Județean al Tinerilor. Am înțeles că Alexandra și-a dat demisia din funcție și eu am fost propus ca și președinte interimar. E de muncă… să deții o astfel de funcție NU e ușor… trebuie să fii pe teren, să faci organizații… acum mă întorc din concediu și o să vedem când ajung acasă, mai concret… “ a declarat Robert Sighiartău.

 

 

 

ss3Alexandra Mikle a deținut șefia organizației timp de 2 ani, dar a demisionat din funcție, iar Robert Sighiartău a fost NUMIT președinte interimar, până la organizarea de noi alegeri interne.

 

 

 

ss88Cristian Florian este un exemplu grăitor de tânăr racolat din propria pepinieră și pus pe funcția de prefect, ulterior ajuns mare senator pe colegiul Năsăud.

 

 

 

 

ss8Din partea PSD, Radu Moldovan l-a promovat pe Daniel Suciu, un alt președinte de tineret ajuns deputat pe colegiul Beclean.

 

 

 

ss55ss12Bogdan Ivan și Florin Moldovan sunt liderii de tineret ai PSD, respectiv PNL (aripa Dolha) – responsabili de coordonarea organizațiilor în timpul campaniilor electorale și cotați cu prima șansă la promovare în politica „mare”…

1 notes
267 views
bookmark icon

One thought on “Robert Sighiartău preia șefia tinerilor din PNL – “aripa Oltean”. Alexandra Mikle a demisionat!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *