Robert Sighiartău: ”Prețul carburanților va scădea la începutul lui 2020 pentru că supraacciza a fost eliminată!”

 -  -  1237


Secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, a anunțat că în Camera Deputaților a fost adoptată propunerea legislativă de eliminare a supraaccizei la carburanți. 

”Victorie la votul final din Camera Deputaților! Prețul carburanților va scădea la începutul lui 2020 pentru că supraacciza a fost eliminată! Am reușit să eliminăm o măsură care a făcut viața amară multora dintre dumneavoastră. Astăzi a fost votul decisiv în plenul Camerei Deputaților. Cu majoritate de voturi, Camera a adoptat propunerea noastră legislativă de eliminare a supraaccizei la carburanți”, a anunțat Sighiartău.

Potrivit deputatului, consecința adoptării acestei măsuri va fi că, de la începutul anului viitor, benzina și motorina se vor ieftini.

”Așa cum s-au ieftinit și după prima eliminare a supraaccizei, în perioada ianuarie-august 2017. Amintiți-vă că în iulie 2017, fără supraacciză, prețurile la benzină și motorină erau printre cele mai ieftine din Uniunea Europeană. Prin urmare, nu sunt niciun fel de motive să fie altfel după o nouă eliminare a supraaccizei”, a mai spus Robert Sighiartău.

Potrivit parlamentarului, această măsură este una reparatorie și are ca scop creșterea încrederii cetătenilor în stat, dar și creșterea nivelului de trai și a economiei.

”Astăzi am făcut un pas spre România normală! Rămânem împreună și vom reuși!”, a mai adăugat Sighiartău.

0 notes
362 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *