Robert Sighiartău: “Trebuie să îi favorizezi pe producătorii români pentru că vorbim despre economia noastră!”

 -  -  888Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău consideră că situația economică actuală oferă oportunități. Producătorii locali pot beneficia de ajutoare de Stat prin care-și pot relansa afacerile.

“Noi trebuie clar să reconsolidăm, să reconstruim economia românească pentru că altfel se poate ajunge într-un stadiu foarte rău și clar că acum ne interesează să ajutăm cât mai mult companiile românești și asta se întâmplă până la urmă în orice țară din Europa”, a spus Robert Sighiartău.

De ce TREBUIE susținuți producătorii locali?

“Noi trebuie să regândim matricea, să-i ajutăm pe acei producători locali să intre în circuitul economic. Mă bucur cu toate că este situația asta de criză că oamenii au înțeles. Mă întâlnesc cu o mulțime de cetățeni care spun «Mă uit foarte atent și cumpăr de la producătorii locali pentru că vrem ca banii aceștia să rămână în România». Trebuie să îi favorizezi pe producătorii români pentru că vorbim despre economia noastră. Dacă acei oameni produc, dacă acei oameni se dezvoltă, dacă acei oameni încep să dea spre export, atunci întreaga economie a României va merge bine”, transmite Robert Sighiartău.

Peste 800 de MILIOANE de euro, bani ce se alocă penttru mediul economic!

“Vor fi ajutoare de stat. Deja există bani alocați. Sunt pentru început 800 de milioane de euro care se vor da în granturi. Sunt bani care se vor da companiilor din România întreprinderilor mici și mijlocii care vor fi dați ca ajutoare de stat pentru dezvoltarea activității, pentru a scoate aceste companii din criză.

Pe lângă acești bani, vor fi oferite proiecte, că vor fi în agricultură mai ales că ne confruntăm cu secetă în special în sudul României, că vor fi despăgubiri pentru aceste companii, dar și alte pachete specifice pentru fiecare domeniu pentru relansarea economiei pentru că aici vorbim de interesul națiunii.” – a postat Sighiartău pe blogul său.

0 notes
13 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *