Românii sunt interesați de programul Rabla pentru autoturisme. În prima sesiune s-au consumat deja 80 la sută din vouchere. Va exista o nouă sesiune

 -  -  101614


 

Fondurile alocate programului Rabla pentru autoturisme au fost consumate în proporție de 80 la sută și va exista și o a doua sesiune, a anunțat, la Bistrița, vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu, Dorin Octavian Corcheș.

Programul Rabla auto este un program foarte cunoscut de români, consumat. Mai avem undeva la aproximativ 20 la sută din fondurile alocate în prima sesiune. Cu siguranță va exista și a doua sesiune pentru că ne dorim să atingem cel puțin numărul de autoturisme noi pe care l-am atins anul trecut, respectiv 50.000”, a declarat vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu, Dorin Octavian Corcheș, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, unde în perioada 2 – 3 mai are loc o reuniune informală a atașaților de mediu din 26 de țări ale Uniunii Europene.

Astfel, în prima sesiune a programului, din cele 30.000 de vouchere mai sunt disponibile circa 6.000 de eco tichete.

În ceea ce privește programul Rabla pentru electrocasnice, vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu a adăugat că acesta va începe în cel mult o lună.

”Facem ultimele modificări pentru a fi îmbunătățit acest program și în aproximativ două săptămâni veți fi la curent cu aceste modificări și cu demararea acestui program. Noi sperăm ca în maxim o lună de zile să avem pornit și programul Rabla pentru electrocasnice”, a mai adăugat Dorin Octavian Corcheș.

10 notes
739 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *