Rombat donează 30.000 de lei Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Și alte companii au făcut donații

 -  -  7


Compania Rombat, unicul producător de baterii din România, se implică activ în susținerea eforturilor de combatere a acestei pandemii cu virusul Covid-19 printr-o donație de 30.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în scopul achiziționării echipamentelor medicale, medicamentelor și oricăror altor produse necesare în această perioadă.

Suntem supuși unui test greu, perioadă în care trebuie să fim uniți. Este timpul să dăm dovadă de responsabilitate atât față de noi înșine, cât și față de semenii noștri. Apreciem eforturile deosebite depuse de întreg sistemul medical din România. Suntem alături de cei care se implică în lupta această acerbă împotriva Covid 19 și invităm pe toți cei care au posibilitate să se implice și a sprijine sistemul medical pentru combaterea pandemiei. Să fim calmi, responsabili și să ne respectăm semenii. Împreună o să reușim să combatem răspândirea acestei maladii. Vă dorim multă sănătate”, a declarat Ioan Repede, directorul general Rombat.

De asemenea, donații importante către SJU Bistrița au făcut și companiile Teraplast, WinterCom, Renania, Intex Năsăud, precum și alte asociații care au înțeles că trebuie să sprijine eforturile autoritățile în lupta împotriva COVID-19.

De asemenea, potrivit președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și alte companii au ales să ofere sprijin comunității, prin donații către Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Printre acestea se numără: 

  • Comelf SA– 25.000 lei
  • Prodima SRL– 24.200 lei
  • Amicii Building-20.000 lei
  • Montana Iugan SRL– 10.000 lei
  • Silvania Internațional– 10000 lei
  • Carpath Weld Industries-1.100 lei
  • GSB Electric SRL– 1.100 lei
  • Doral Steel SRL– 1.100 lei

Totodată, nici persoanele fizice nu au rămas indiferente, donații făcând și Mihai Tabără (5.000 lei), Magdalena Elena Paraschiv (200 lei) și Vasile Roșu (100 lei).

Toate donațiile o să fie investite de către managementul SJU Bistrița, în achiziționarea de aparatură și echipamente de protecție a personalului medical. 
Totul ca pacienții să fie bine îngrijiți și tratați corespunzător”, a mai adăugat președintele CJ Bistrița-Năsăud.

Două companii din Bistrița-Năsăud, alături de autorități în lupta împotriva coronavirusului

Lumea se mobilizează! O nouă donație către SJU Bistrița

 
 
7 recommended
0 notes
675 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *