Economic

Rombat își expune bateriile la Paris, la cel mai important eveniment dedicat industriei de piese auto și accesorii

 -  - 


În perioada 18 – 22 octombrie, compania bistrițeană Rombat participă la “Târgul Equip Auto 2022” din Paris, cel mai important eveniment european dedicat industriei de piese auto și accesorii.

Echipa Rombat a ajuns oficial la Târgul EquipAuto din Paris. Ne simțim inspirați de întreaga atmosferă și pregătiți să ne întâlnim cu specialiștii din domeniul auto din Franța! Viitorul automobilelor, mobilității și inovației în domeniul auto se află pe lista noastră de subiecte importante pe care așteptăm să le dezbatem”, a precizat compania, care își așteaptă vizitatorii la Hala 1, Standul H 042.

Rombat Bistrița este singurul producător integrat 360O de baterii auto din România și lider al pieței locale, din 1997.

Fondată în urmă cu peste 40 de ani, în 1980, ”Acumulatorul Bistrița” și-a schimbat denumirea în 1991, devenind SC Rombat SA. Compania a fost deținută de stat până în 1996 când, în urma privatizării, a fost cumpărată de angajați. În 2012, Rombat Bistrița a fost preluată de Metair International Holdings Cooperatief U.A., parte a grupului Metair Investment Limited. De-a lungul timpului, Rombat a produs și vândut baterii auto în peste 40 de state, de pe 4 continente. Compania are un parteneriat strategic de peste 25 de ani cu Dacia Renault iar în 2017 a devenit furnizor pentru Ford Craiova. În 2021 compania a obținut certificarea Q1 Ford, care atestă standardul maxim de excelență ca furnizor OEM.

În 2022, ca urmare a unui demers consolidat de construcție de brand și redefinire a valorilor, compania își reafirmă rolul în piața românească și internațională, ROMBAT poziționându-se astfel ca „bateria care mișcă economia”.

102 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.