Romeo Florian e secretarul PSD care “o dă de gard”: vrea pensii speciale pentru primari. Ce mesaj îi transmite Simionca, deputatul care vrea să-și desființeze propria pensie specială și să dea o lege pentru primarii la pensie: să ia BANI în funcție de contribuții!

 -  -  5


Pe județ a-nceput războiul pensiilor speciale! Deputatul PMP Ionuț Simionca vrea să adune semnături împotriva pensiilor speciale și să amplaseze 3 corturi în municipiu, unde să strângă voturi anti-pensii speciale. Curtea Constituțională a dat aviz negativ proiectului de lege, dar PSD-iștii au sărit ca arși fiind vorba de o serie de primari care puteau beneficia de o pensie mărită.

Ce vină au primarii că nu au salarii, ci indemnizații? Ce vină au primarii că BOC, BĂSESCU i-au penalizat cu 25 %?” a spus Romeo Florian, secretarul general al PSD ! – a spus Romeo Florian, secretarul general al PSD BN și președintele Asociației Comunelor din BN.

Ionuț Simionca vrea o LEGE prin care primarii să primească pensia pe care o merită… în funcție de contribuții!

”Am văzut că domnul primar PSD Romeo Florian m-a atacat imediat după ce am anunțat intenția de a depune un proiect de lege care să le redea demnitatea primarilor. Ieri am anunțat că vreau să corectez actuala lege, în sensul în care primarii să primească pensii după merit, după munca depusă. În loc să mă atace pe mine, nu ar fi mai cinstit și mai productiv ca domnul primar să le ceară parlamentarilor PSD să voteze două dintre legile mele?

Este vorba de legea prin care am cerut desființarea tuturor pensiilor speciale, inclusiv a pensiei de care ar trebui să beneficiez eu, pensia specială de parlamentar Și de legea prin care primarii primesc pensii după merit, după contribuția plătită, deci nu primesc pensii speciale.

Cer public parlamentarilor de Bistrița-Năsăsud, inclusiv reprezentanților actualei puteri, să spună explicit dacă susțin sau nu eliminarea tuturor pensiilor speciale. Eu cred că pensiile speciale sunt un furt şi că pensia trebuie calculată pentru toți românii la fel, după contributivitate. Cetățenii din Bistrița-Năsăud trebuie să știe cine are o altă părere.

Simionca îi cere demisia lui Romeo Florian! 

În consecință, îl provoc pe primarul Romeo Florian, primarul PSD al comunei Lechinta la un pariu: dacă parlamentarii PSD de Bistrița-Năsăud NU votează legea pe care am propus-o împreună cu colegii mei de la PMP, cea de desființare a tuturor pensiilor speciale, inclusiv a pensiei speciale de parlamentar, să își dea demisia din funcția de Presedinte al Asociatiei Comunelor din Romania, Filiala Bistrita-Nasaud si din toate functiile de conducere din filiala PSD BN.

Dacă nu voi susține cu toată energia legea pe care am propus-o, de desființare a tuturor pensiilor speciale, inclusiv a pensiei speciale de parlamentar de care ar trebui să beneficiez personal, o să demisionez eu, fără să aștept ultima zi de mandat ” a declarat deputatul Ionut Simionca.

La BĂTAIA pe pensii , PSD-ul pierde voturi! 

Pensiile speciale reprezintă un subiect delicat pentru PSD-iștii care susțin cu vehemență acest proiect, în timp ce electoratul are o atitudine negativă ! Ionuț Simionca marșează pe acest culoar și vrea să adune capital electoral prin prezența sa în teritoriu și prin proiectul său legislativ: de a acorda pensii în funcție de rata contributivității… Probabil de-aici i se trag atacurile PSD-iștilor din filiala județeană, care pierd capital electoral prin aceste ieșiri publice!

5 bookmark
0 notes
161 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.