Rupt de beat, un tânăr din Tureac a ajuns cu mașina într-un șanț

 -  -  1145


 

 

Ghinion pentru un tânăr de doar 19 ani din localitatea Tureac. Azi-noapte, după a consumat alcool, tânărul s-a urcat la volanul unui autoturism și a provocat un accident rutier.

”În jurul orei 00.30, pe drumul comunal Valea Tureacului,  un tânăr de 19 ani, din Tureac, care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

0 notes
270 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *