Cum de NU-l prinde rușinea când zice că e ieftină? În cartierul Ștefan “cel Bombardat”, Crețu a inaugurat o arteziană de 3.5 MILIARDE, care a fost în șantier aproape 3 ani!

 -  -  31330


La ceas de seară, primarul Ovidiu Crețu a venit glonț de la o emisiune electorală pentru a inaugura o arteziană care a costat enorm: aproximativ 80.000 de euro. Aparent relaxat și cu un zâmbet electoral, Crețu s-a întâlnit cu presa locală pentru a prezenta investiția. La inaugurarea din cartierul cu toate străzile sparte, primarul Bistriței a fost flancat de staff-ul său de campanie.

“Amenajare fântână arteziană şi spaţii verzi pe str. Ştefan cel Mare” este un proiect al Primăriei Bistrița, demarat în 2013, care a costat 347.380 lei.

 

Crețu iarăși derapează: “a fost ieftină că putea ajunge la 1 milion de lei dacă mergeam pe varianta clasică”. În campanie a inaugurat o fântână de fibră de sticlă pentru care a dat 350.000 de lei din bani publici

Crețu susține că prețul este unul mic și se putea ajunge la 1 milion de lei, dacă se lucra cu materiale clasice.

 

 

 

 

 

 

“Este o fântână chiar ieftină, având în vedere materialele cu care s-a lucrat pentru că dacă lucram cu materiale clasice cu siguranță depășeam 1 milion de lei… foarte mult au costat și costă instalațiile hidraulice… care trebuie să fie performante să aibă viabilitate și nu poți lua lucruri de mâna a doua sau de calitatea a doua, trebuie să te duci pe varianta maximală la calitate, altminterea trebuie să ții pe cineva aici să șurubărească. Este un proiect frumos, un proiect interesant… din păcate s-a realizat foarte greu fiind niște soluții dificile cu fibră de sticlă inclusiv pe latetrale și a fost greu până s-a găsit furnizorul de astfe de elemente… dar în final avem fântâna și eu zic că e una frumoasă. “ a declarat Crețu.

 

Probabil întâmplător, fântâna pentru care s-a lucrat 3 ani are ca simbol central zodia vărsătorului, zodia primarului Crețu.

 

 

 

Citește și:

r4-4002VIDEO: Vecinii i-au pus la punct. “Ștefanul” e BOMBARDAT și au tupeu să ceară voturi. Vai și-amar de capul lor!

https://www.ziardebistrita.ro/varza-a-la-cretu/

3 notes
455 views
bookmark icon

3 thoughts on “Cum de NU-l prinde rușinea când zice că e ieftină? În cartierul Ștefan “cel Bombardat”, Crețu a inaugurat o arteziană de 3.5 MILIARDE, care a fost în șantier aproape 3 ani!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *