“Vă căiți sau vă po-căiți?” Vezi cum răspunde Liviu Rusu unor întrebări delicate despre candidatura la Primăria Bistrița!

 -  -  31198


Fostul președinte al Consiliului Județean a avut mai multe ieșiri publice în care a desființat administrația Crețu și Radu Moldovan, deopotrivă.

Liviu Rusu a amintit despre proiectele pe care le-a realizat în mandatul său și despre panglicările PSD-iștilor. Rusu a vorbit despre politica locală și despre candidații aduși pentru a spăla rușinea altora, făcând referire la Adrian Titieni.

Rusu a ironizat Bistrița Europeană promovată de Ovidiu Crețu, primarul care a ratat principalele sale obiective. Wonderland, centura de sud și Parcul Industrial Sărata sunt tocate mărunt de Rusu, care spune că actualul primar NU a convins în cele două mandate.

Liviu Rusu apare din nou în fața electoratului bistrițean într-o emisiune incendiară în care vorbește de pocăință și căință!

 

Reporter: Ați făcut parte din PDL. O să vă căiți în campanie sau o să vă po-căiți?

rusLiviu Rusu: Ha-ha ha. Niciuna nici alta. Eu știu unde vreți să bateți, dar bateți la altă poartă, NU la poarta care trebuie!  Eu sunt creștin-ortodox, așa m-am născut… părinții mei au fost greco-catolici. Așa m-am botezat și așa voi muri! Sigur, orice confesiune eu o salut pt că toate au ca abordare Sfânta Scriptură, Sfânta Învățătură și toate cred în Dumnezeu și în mântuirea omului. Care e deosebirea între formă și fond? Niciuna… Dumnezeu e unic, nu-L poate confisca nimeni sub în nicio formă. Important e să credem… Să lămurim, că m-ați întrebat de pocăință… cred că niciunul din creștini – cu excepția unor oameni care au ținută de sfânt – NU pot spune că e pocăit. A fi pocăit înseamnă a respecta Sf Scriptură și a avea un comportament de sfânt. Pe pământ e posibil așa ceva? NU PREA!

 Reporter: Aveți bani de campanie?

Liviu Rusu: Dar ce? Trebuie să am bani de campanie? Când campania se face destul de auster.. nu se mai dau daruri, nu se mai dau baloane, nu se mai dau chibrituri, nu se mai dau becuri,  galoși, nu se mai dau umbrele, nu se mai dau pelerine… se merge la radio și la tv… Și când îți plătești votul… tu ai garanția că lumea te-a ales cinstit? Sau că vei putea face ce oamenii doresc? E un vot cumpărat…NU e un vot primit!

Reporter: Deci, NU trebuie bani la campanie?

Liviu Rusu: Trebuie proiecte, pricepere și multă muncă!

 

 

Pe o stâncă neagră, într-un vechi castel!

 

Reporter: Dacă sunteți un candidat așa potent… cu multe obiective la activ, de ce credeți că NU v-a bătut la poarta casei din Ragla unde stați, noul partid,  (liberalii) și au preferat să aducă un actor de la București să le salveze onoarea, după cum ziceați?

Liviu Rusu răspunde:

 

 

Despre MEGA-proiectele ratate de Ovidiu Crețu!

 

Reporter: (ironic) Poate ar fi nevoie de încă un mandat  și am avea Parcul Industrial plin de firme, centura de sud și o pârtie de schi la Wonderland!

Liviu Rusu: Numai că orașul ăsta trebuie curățat, orașul ăsta trebuie măturat… să miroase cel puțin vara a flori de roze și să fie cât mai multe flori…

Vezi reacția lui Liviu Rusu în clipul de mai jos:

 

 

Reporter: De ce v-ați opus acestui proiect și NU ați dat aviz?

Liviu Rusu: Pentru că NU era centură, NU era ocolitoare și banii erau pentru ocolitoare. Așa cum Gherla are ocolitoare și nu e un mare oraș. Bistrița NU avea ocolitoare… de ce nu au accceptat ei ocolitoare pe la Monariu și tot traficul îl scoteam acolo… pe la Ghinda, îl scoteam pe Livezile  pe drumul ce vine de la Cușma la Livezile!

Reporter: Nu erau bani pentru varianta asta!

Liviu Rusu: Erau bani. Erau 15 milioane pe kilometru…. 15 milioane de euro… vă dați seama ce sumă e asta!

Reporter: Și nu e păcat că s-au pierdut banii din cauza d-voastră că nu ați dat avizul?

Liviu Rusu: Păi NU din cauza mea, nu pasați lucrurile așa cum NU sunt… eu dacă eram primar îmi asumam, făceam drumul. Domnul primar Crețu a avut niște procese și a trebuit să se oprească pt că NU erau în corelare cu PUZ-ul cu PUG -ul și zona e predispusă alunecării deși se puneau niște panouri antifonate și nu se auzeau TIR-urile și se consolida și terenul!

Reporter: Sunteți pentru sau împotriva centurii?

Liviu Rusu: Sunt pentru, dar centura să fie ocolitoare… altfel îi spune altfel… nu aduce nicin folos nimănui în a face un Bulevard pe Codrișor.

 

Liviu Rusu, primar de Bistrița? Vezi ce răspunde!

 

 

Reporter: În concluzie, spuneți că Bistrița are nevoie de un primar cum sunteți d-voastră… cel puțin asta sugerați

Liviu Rusu: Eu nu pot să spun despre mine… este impropriu să zic: eu sunt calea și adevărul, vă rog votați-mă! Eu am avut o prestație în politcă în anumite funcții… știu ce trebuie să fac, nu trebuie să promit, știu ce se poate face… dacă o să candidez o să îi rog p eoameni să mă voteze, normal. Dar dacă o să simt că oamenii nu mă vor… nu o să dau iama să spun: trebuie să mă votați! Oricum, se poate face mult mai mult decât s-a făcut. Și nu sunt susținător a 2 mandate… un singur mandat și se demonstrează ce se poate face…. administrația trebuie aplicată pe legislația în vigoare. NU trebuie sa fii arogant, dar trebuie sa fii riguros…

 

În acest weekend, “Ziar de Bistrița” va publica și partea a II-a a acestui interviu televizat, parte în care Rusu îl atacă pe Radu Moldovan pentru problemele cu VITALIA, dar și pentru promisiunile ne-onorate ale președintelui Consiliului Județean!

 

Citește și:
P.N.Ț.C.D re-botezat! Pocăiții din familia Sighiartău, la conducerea partidului istoric!

https://www.ziardebistrita.ro/p-n-t-c-d-re-botezat-pocaitii-din-familia-sighiartau-la-conducerea-partidului-istoric/

 

3 notes
323 views
bookmark icon

3 thoughts on ““Vă căiți sau vă po-căiți?” Vezi cum răspunde Liviu Rusu unor întrebări delicate despre candidatura la Primăria Bistrița!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *