Candidat de FORȚĂ la Primăria Bistrița: Liviu Rusu intră-n luptă și vrea să ne scape de regimul instaurat de Crețu!

Liviu Rusu intră în bătălia electorală alături de U.N.P.R. Ofertat de mai multe partide, Rusu s-a decis să candideze pentru Primăria Bistrița alături de progresiști. La un moment dat, Rusu cocheta cu o candidatură independentă, dar până la urmă a ales să fie sprijinit de un partid. Deși acum face parte dintr-un partid de centru-stânga, fostul președinte al Cons. Județean s-a declarat a fi un om cu viziuni de dreapta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Discursul lui Rusu de la tribună a fost unul acid, presărat de metafore, prin care a stârnit zâmbete și a bine-dispus audiența. A punctat elegant realizările din mandatul său de președinte al Consiliului Județean și a descris plastic ne-realizările primarului Ovidiu Crețu.

La imnul de final, „Noi suntem români!” Rusu a rămas rezervat. De altfel și la “Verde-nrourat” al PDL-iștilor,  Rusu avea o atitudine neutră, deși colegii de-atunci se zbenguiau pe versurile “E și grea e și frumoasă viața de român!”

În ultimele apariții publice, Rusu a dat cărțile pe față și a declarat că a fost lucrat de Ioan Oltean și că alături de liberalii de acum el NU va merge niciodată. Tocmai de aceea Liviu Rusu a preferat să se distanțeze de P.N.L. Întrunirea UNPR-iștilor și lansarea candidaților a avut loc la Hotel Codrișor.

Progresiștii s-au declarat încântați de candidatul lor la Primăria Bistrița, “un candidat cu experiență în administrație” după cum a zis președintele UNPR pe țară, Valeriu Steriu . În plan politic, Rusu poate trage lista de consilieri locali și astfel U.N.P.R și poate avea un cuvânt greu de spus în viitoarea legislatură.

 

Până acum, candidează pentru Primăria Bistrița:

 

liviu-rusu-400-e1452978941983c4-400-e1459594814219

photo-2-150x150 (1)

 

 

 

 

a2-4001

 

 

 

 

 

 

Ovidiu Crețu (PSD) – 2 mandate de primar, liderul P.S.D Bistrița

Liviu Rusu (UNPR) – 2 mandat de primar la Sg-Băi, un mandat de președinte al Cons. Județean

Stelian Dolha (PNL) – desemnat de liberali, după răzgândirea lui Adrian Titieni

Vasile Moldovan (ALDE) – pensionar, a avut 2 mandate de primar

Petru Sighiartău (PNȚCD) – om de afaceri penticostal, patronul COMSIG GRUP.

Ioan Georgiu  – fost viceprimar și șef-serviciu în Primărie în mandatele lui Crețu (va candida din partea partidului “Mircea Geoană” PSRO, cu slabe șanse să se răzgândească)

Ionuț Simionca – tânăr om de afaceri, venit din S.U.A, candidat din partea Mișcării Populare.

Mircea Archiudean – conduce o firmă care produce mobilier din PAL, la comandă: Protherm-Line. Are 40 de ani și va candida independent.

Citește și: Pokeriștii!

https://www.ziardebistrita.ro/pokeristii/

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita