Liviu Rusu aproape se jură: “în 2 ani asfaltez toate străzile de pământ din Bistrița!” MODERATOR: “Emisiunea e înregistrată, iar dacă ieșiți primar și n-o faceți o să vă linșeze oamenii… Crețu a scăpat la limită!”

Liviu Rusu spune răspicat: “În 2 ani o să asfaltez TOATE străzile de pământ din Bistrița!”. Prezent în studiourile TV Bistrița, fostul președinte al Consiliului Județean a făcut o analiză rapidă a priorităților din Bistrița.

Liviu Rusu: E simplu să pui asfalt și pe urmă să-l spargi … trebuie mers concomitent: rețele apă-canalizare, gaz și pe urmă asfalt. Străzile astea se pot face în maxim 2 ani pentru că primăria are bani si rămân bani necheltuiți.

Reporter: Ați spus că în 2 ani veți reuși să asfaltați majoritatea străzilor de pământ. Dacă NU vă veți ține de promisiune și veți ieși primar să știți că vă vor fugări locuitorii din cartierele componente cum a pățit-o Ovidiu Crețu.

Liviu Rusu: NU cred… știu ce vorbesc… 2 ani înseamnă 2 ani bugetari, deci practic anul acesta, jumătate din el NU poți spune că e bugetar…. ar însemna 2017-2018…. ceea ce spun este socotit la modul serios, la potențialul pe care îl are astăzi Bistrița, fără taxe și impozite majorate.

 

La capitolul realizări, fostul președinte pune pe tapet cele 3 mega-proiecte finanțate și realizate în mandatul său. În acest sens, Liviu Rusu a dat 3 exemple:

– DJ 151, drumul Sigmir – Budești, modernizat în mandatul său și care i-a fost confiscat mediatic de aparatul de propagandă al P.S.D. (30 de milioane de euro)

– depozitul ecologic de la Tărpiu (singurul județ din România care are un astfel de proiect, 30 de milioane de euro)

– master-planul de apă-canal  (contract semnat în 2010, în valoare de aproximativ 75 de milioane de euro, în prima parte)

Primarul Ovidiu Crețu a trimis o scrisoare electorală de 70.000 de lei în care și-a prezentat marile realizări. În broșurile electorale, Ovidiu Crețu susține FALS că a modernizat 10 străzi pe an, dar într-o conferință pe facebook a recunoscut că în cei 8 ani de primar a modernizat 30 străzi, adică o medie de 4 străzi pe an.

bastion-22

cocorului-

 

 

 

 

 

 

tudor-jarda-

valea-sigmirului-

 

 

 

 

 

 

 

falezei1

grigore-pletosu-1

 

 

 

 

 

 

 

Citește și:

c2-4001VIDEO INCENDIAR: Crețu a fugit de furia mulțimii, gata-gata să-l linșeze! L-a salvat o P.S.D-istă care l-a băgat în mașină și a demarat în trombă… că de NU, era BAI mare!

https://www.ziardebistrita.ro/video-incendiar-cretu-a-fugit-de-furia-multimii-gata-gata-sa-l-linseze-l-a-salvat-o-p-s-d-ista-care-l-a-bagat-in-masina-si-a-demarat-in-tromba-ca-de-nu-era-bai-mare/

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita