S-a aprobat lista cu cei 20 de angajați de la Spital care-au primit o locuință ANL nou-nouță! 4 apartamente au rămas GOALE, deoarece nu au fost suficiente cereri!

 -  -  9513


Consiliul Județean a finalizat lista angajaților de la Spital care au solicitat o locuință ANL. În total au fost depuse 21 de dosare și doar un singur dosar a fost respins pe proceduri, deoarece titularul deținea în chirie un apartament proprietate a statului Român, dar a dorit un apartament NOU.

Iată LISTA cu cei 20 de angajați ai Spitalului Județean care au primit un apartament ANL:

4 apartamente au rămas GOALE și probabil vor fi împărțite la următoarea strigare! 

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a făcut demersurile necesare către ANL și a transmis în folosință, cu titlu gratuit, terenul pe care s-au construit blocurile. Licitația a fost câștigată de firma bistrițeană Record SRL, cu suma de 2.524.948 lei fără TVA (circa 3 milioane lei cu TVA, 650.000 euro).

Un BLOC e gata. Mai urmează încă unul! 

La Bistrița s-au construit două blocuri de locuințe cu câte 20 de apartamente cu una și două camere. De asemenea, se vor amenaja parcări exterioare și se va amenaja și un loc de joacă pentru copii. Investiţia se va realiza în două etape: etapa 1 – primul corp de clădire şi amenajările exterioare, loc de joacă şi parcări şi etapa 2 – al doilea corp de clădire, amenajările exterioare şi parcări.

Investiția totală este de circa 2,2 milioane euro.

Blocul ANL în care vor locui medicii este situat în municipiul Bistriţa, pe strada Prundului, numărul 16D. Este vorba despre zona în care, în trecut, funcționa o fermă zootehnică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, cu o suprafaţă de circa 3.300 mp. Imobilele au fost utilizate drept crescătorie de porci şi ovine pentru spital, până în anul 2007.

Condiție obligatorie la repartiție: să NU fi deținut un imobil în proprietate!!!

Astfel, potrivit documentației proiectului, criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor și în repartizarea locuinţelor construite de Agenția Națională pentru Locuințe, destinate închirierii pentru tineri specialiști din domeniul Sănătății au fost publicate AICI

Una din condiții prevedea ca titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membri ai familiei acestuia – soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia – trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea, în localitatea în care a solicitat locuinţă, respectiv, Municipiul Bistrița.

Lista va fi aprobată în ședința ordinară a Consiliului Județean, care va avea loc în 31 octombrie. Locuințele ANL vor fi predate la cheie în scurt timp.

9 bookmark
0 notes
238 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.