Ultimele noutati

S-a băgat între ei! Ionuț Simionca a dat flori PSD-iștilor, la ei în sediu!

Alături de echipa sa, Ionuț Simionca a  oferit flori de 8 Martie! Ionuț Simionca a avut o acțiune puternică de câteva ore și a atins zonele de interes ale municipului. Tinerii din Mișcarea Populară au acționat pe Pietonal, Bulevard, Decebal, Piața Centrală. Au intrat în magazine și în instituții și au oferit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor.  

Soția fostului senator Dorin Dobra și fostul prefect Ani Bob au primit flori din partea lui Simionca, dar și mai multe salariate din Primărie care astăzi au avut “zi scurtă” și se afau în plimbare, pe Pietonal.

Deputatul Ionuț Simionca a oferit flori și o carte de vizită cu adresa sediului PMP și cu numărul său de telefon.

Flori pentru PSD, la ei în sediu!

Ionuț Simionca a intrat în sediul PSD și a împărțit flori tuturor doamnelor din sediu. A fost momentul în care nucleul dur al social-democraților se aflau în aceeași clădire, în plin proces de organizare a propriei acțiuni de 8 Martie.

Ionuț Simionca este activ și dornic de afirmare pe o scenă politică dominată de personaje cu experiență. Chiar dacă este în politică de câțiva ani, Simionca a-nvățat repede și alături de echipa sa tânără este mereu-prezent în spațiul public și punctează constant la imagine!
Comentarii

  • Balan Marius - contribuabil

    Bravo lui. Un OM simpatic, practic si cel mai important ; lipsit total de AROGANTA si OBEDIENTA. Felicitari domnule DEPUTAT !
Caricatură

Ziar de Bistrita