S-a confirmat primul caz de infecție cu noul coronavirus la nivelul județului Bistrița-Năsăud!

 -  -  51


Începând de marți, Bistrița-Năsăud se numără printre județele în care există persoane diagnosticate cu infecție cu noul coronavirus. Prezența virusului a fost confirmată la un bărbat de 32 de ani. 

Un bărbat de 32 ani, care se afla în izolare la domiciliu după ce s-a întors din Italia, a făcut duminică noaptea un apel la 112. Acesta a fost transportat cu izoleta la spital, iar rezultatul probelor a confirmat prezența coronavirusului”, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

În noaptea de luni spre marți, bărbatul a fost transportat de echipajul CBRN la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Bărbatul s-a întors din Italia (Milano) pe data de 9 martie și a fost plasat în izolare la domiciliu. ”Doar din 10 martie toată Italia a devenit zonă roșie. La momentul în care aceasta persoană a sosit în țăra, venea dintr-o zonă care impunea măsura izolării la  domiciliu”, a mai anunțat Bianca Deac, purtătorul de cuvânt în cadrul Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

De asemenea, au mai sosit încă opt rezultate ale probelor prelevate de la nivelul județului nostru CoVid-19, însă acestea sunt negative.

În acest moment, în Bistrița-Năsăud, 95 de persoane se află în carantină.

La nivel național, sunt 168 de cazuri confirmate de infecție cu noul coronavirus (COVID-19).

ACTUALIZARE

Bărbatul diagnosticat cu infecție cu noul coronavirus este din Năsăud, potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Noi informații despre tânărul diagnosticat cu infecție cu COVID-19. El este din Năsăud

5 recommended
1 notes
4492 views
bookmark icon

One thought on “S-a confirmat primul caz de infecție cu noul coronavirus la nivelul județului Bistrița-Năsăud!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *