S-a constituit Alianța DREPTEI în Bistrița-Năsăud. PNL și USR – PLUS și-au dat mâna

 -  -  11027PNL, USR și PLUS au ajuns la un numitor comun și au hotărât să formeze o alianță la nivelul județului Bistrița-Năsăud. Un protocol în acest sens a fost semnat, formându-se astfel o alianță de dreapta pentru alegerile locale din toamna acestui an.

”Astăzi este o zi despre care bistrițenii își vor aduce aminte cu plăcere. Este o zi în care PNL și USR-PLUS își dau mâna pentru a oferi județului și municipiului Bistrița o alternativă de dezvoltare bazată pe o administrare locală și județeană performantă. PSD a arătat tot ceea ce poate. Cu voia bistrițenilor, cu voia conjudețenilor, PSD trebuie să plece în opoziție. Alianța PNL – USR – PLUS este răspunsul pe care noi îl dăm zecilor de mii de bistrițeni, care, potrivit tuturor sondajelor de opinie, își doresc această formulă de solidaritate. Vom aduce municipiul și județul în elita națională”, a declarat președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

Sursa citată a mai completat că obiectivul Alianței PNL – USR – PLUS este câștigarea alegerilor pentru Consiliul Județean, realizarea unei majorități PNL – USR-PLUS în Consiliul Județean, câștigarea Primăriei municipiului Bistrița și realizarea unei majorități la nivelul Consiliului Local al municipiului Bistrița și câștigarea orașelor și a unui număr cât mai mare de comune.

La rândul său, Lorand Toth – președintele USR Bistrița-Năsăud – a spus: ”Astăzi este o zi foarte importantă pentru municipiul Bistrița și pentru județul Bistrița-Năsăud. Astăzi vom oferi o alternativă viabilă administrației PSD rebranduită și vom oferi oameni integri și profesioniști în administrație. Alături de colegii de la PLUS și PNL ne dorim să schimbăm fața acestui județ”.

De asemenea, Lorant Sas – președintele PLUS Bistrița-Năsăud, a completat: ”Astăzi trăim un moment istoric. Traversăm o perioadă foarte dificilă pentru noi toți (…) Întreaga societate își dorește să traverseze această criză cât mai bine posibil. De aceea, clasa politică trebuie să iasă din logica ei și să intre într-o nouă logică, una în care politicienii pot dialoga și pot negocia cele mai bune soluții pentru cetățenii pe care îi reprezintă. Proiectul nostru politic presupune identificarea precisă a interesului public și catalizarea politicienilor responsabili care pot răspunde acestui interes”.

Protocolul semnat între cele trei formațiuni politice prevede că Ioan Turc, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, este candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS pentru Primăria Bistriţa.

1 notes
152 views
bookmark icon

One thought on “S-a constituit Alianța DREPTEI în Bistrița-Năsăud. PNL și USR – PLUS și-au dat mâna

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *