S-a deschis pârtia! E mai rău ca-n 2018, iar Crețu zice că NU a avut timp să rezolve ce-a promis acum 1 an: teleschi, tunuri de zăpadă, pompe etc. ! Din moftul primarului, în weekend, nocturna e oprită!

 -  -  21341


Primarul Ovidiu Crețu a fost prezent astăzi la pârtia de schi și a explicat tuturor de ce NU s-a putut schia mai devreme! Crețu a spus că stratul de zăpadă NU a fost suficient de gros, deși în municipiu a nins abundent pe parcursul întregii luni! În realitate, bugetarii care administrează pârtia au fost în concediu și de aceea sezonul a-nceput în 9 ianuarie!

Ovidiu Crețu a avut  1 an la dispoziție să rezolve problemele sesizate! Acum, primarul dă vina pe legislația greoaie! 

Referitor la celelalte investiții promise, (tunurile de zăpadă, pompele, lacul suplimentar, tele-schiul), Crețu s-a scuzat și a dat vina pe hățișul administrativ, motiv pentru care NU s-au remediat aceste chestiuni semnalate anul trecut. În fond, explicațiile sunt puerile și greu de crezut, dar cu toate astea Crețu insistă cu aceste argumente.

Suprafața de alunecare e nașpa! Vara NU s-a lucrat suficient la înierbarea și îndreptarea terenului și de aceea e full de pietre pe pârtie!

Pârtia de schi e prost-administrată de Primăria Bistrița și o mare parte din schiori s-au plâns de fapul că se alunecă cu greutate și pe porțiuni mari, e plin de bolovani. Asta deoarece pe durata verii NU s-au efectuat lucrări de tasare a terenului, de îndreptare și de înierbare, iar stratul-suport NU este suficient de stabil. Din aceste motive, când se tasează zăpada ies la suprafață pietre și pământ!

De asemenea, drumurile de acces spre pârtia de schi sunt greu-practicabile și NU s-a aruncat griblură.


Ovidiu Crețu, un primar sictirit care NU are nicio miză și NU ține cont de nimeni și nimic! 

La inaugurarea de astăzi, Crețu a arătat că a obosit în cele 3 mandate, e sictirit și NU are nicio miză electorală. Din acest motiv, aspecte vitale sunt neglijate și lucrurile se desfășoară extrem de lent! Nocturna NU va funcționa în serile de weekend, pe argumente aberante. În opinia primarului,  bistrițenii sunt liberi și au suficient timp să schieze pe zi… De aceea, Crețu a dat ordin ca nocturna să NU fie pornită în weekend-uri! 

2 bookmark
1 notes
66 views
bookmark icon

One thought on “S-a deschis pârtia! E mai rău ca-n 2018, iar Crețu zice că NU a avut timp să rezolve ce-a promis acum 1 an: teleschi, tunuri de zăpadă, pompe etc. ! Din moftul primarului, în weekend, nocturna e oprită!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.