S-a decis cine va fi viceprimar al municipiului Bistrița din partea PNL! Anunțul a fost făcut de Ioan Turc

 -  -  21620


Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a anunțat că liberalii au făcut o nominalizare pentru funcția de viceprimar al municipiului Bistrița.

Astfel, Sorin Hangan este propunerea liberalilor pentru funcția de viceprimar al Bistriței. Cel de-al doilea viceprimar va fi dat de partenerii PNL din alianța care l-a susținut pe Ioan Turc în cursa pentru Primăria Bistrița, respectiv USR-PLUS.

”Domnul Sorin Hangan va fi viceprimar al Bistriței din partea PNL. Din partea USR-PLUS, pe cine va desemna USR-PLUS”, a declarat Ioan Turc în emisiunea Info Politic moderată de Augustin Danci.

Sorin Hangan

În aceste condiții, potrivit declarației liderului liberalilor din Bistrița-Năsăud, PMP nu va obține un fotoliu de viceprimar.

Cu toate acestea, Ioan Turc spune că PMP mai are încă șanse să obțină o funcție de vicepreședinte la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

”Dacă noi vom încheia un acord cu PMP, cu certitudine, în mod categoric, la nivelul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, un vicepreședinte va fi PNL și unul PMP”, a mai spus Ioan Turc.

Întrebat în ce măsură consideră că președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, va accepta să bată palma cu PNL în condițiile în care una dintre cerințele sale – aceea ca municipiul Bistrița să aibă un viceprimar PMP – nu este îndeplinită, Ioan Turc a răspuns: ”Dacă sunt rezonabili, dacă înțeleg negocierea ca fiind un proces corect, de bun simț, în care aducem fiecare pe masă ce avem și vedem cum putem servi comunitatea, da. Atunci când vii cu pretenții exagerate, nu faci nimic altceva decât să demonstrezi că de fapt nu dorești să negociezi”.

În ceea ce îl privește pe Sorin Hangan, acesta este președintele PNL Bistrița și a fost consilier local și în mandatul 2016-2020.

2 notes
745 views
bookmark icon

2 thoughts on “S-a decis cine va fi viceprimar al municipiului Bistrița din partea PNL! Anunțul a fost făcut de Ioan Turc

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *