Din Bistrita

S-a demolat și fostul punct termic de pe Intrarea Cireșului

 -  - 


Încă un fost punct termic din municipiul Bistrița a fost demolat, în locul acestuia urmând să fie amenajate noi locuri de parcare.

S-a demolat și fostul punct termic de pe Intrarea Cireșului! Pentru a face loc unei parcări suplimentare în proximitatea spațiului de joacă din zona „Casa Albă”, vechiul punct termic nr. 24 de pe Intrarea Cireșului a fost înlăturat. Din rațiuni tehnice, a fost necesară păstrarea postului Trafo, dar asta nu împiedică amenajarea a noi locuri de parcare în acel perimetru relativ aglomerat”, a precizat primarul Bistriței, Ioan Turc. 

Alte trei puncte termice vor fi demolate până la finalul acestui an, fiind vorba despre cele de pe străzile Sucevei, Dumbravei și Nicolae Bălcescu.

Anul trecut, alte trei foste puncte termice din municipiu – de pe străzile Rodnei, Petru Maior și Aleea Spătarului – au fost demolate și în locul lor au fost amenajate parcări.

De asemenea, recent, municipalitatea a demolat și punctul termic de pe Aleea Pandurilor, dar și punctele termice de pe strada Axente Sever și Aleea Trandafirilor.

112 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.