Ultimele noutati

VIDEO: Dynamic Tools și-a deschis cel mai MODERN magazin din Bistrița, unde găsești de toate: scule, drujbe, tractoare, unelte etc. Lotul Național de tăietori de lemne a făcut demonstrație cu DRUJBA-balaur care are 65 de cai putere, 30 de kilograme greutate și 240 kilometri pe oră/viteza lanțului!

Societatea Dynamic Tools și-a deschis un super-magazin în zona Industrială, lângă Comelf. Complexul beneficiază de parcare, spații moderne de expoziție, service și birouri. BIG Store este amenajat pe un teren în suprafață de 1.800 de metri pătrați, iar showroom-ul are 830 de metri pătrați. La intrarea principală s-a realizat un spațiu unde vor fi expuse tractoare și utilaje agricole.

 

big store

big store

 

 

 

 

 

big store

big store

 

 

 

 

 

 

Oferte săptămânale și produse în RATE!

Magazinul Big Store oferă produse de firmă (atât hobby cât și profesionale), consultanță și service, fapt pentru care s-au făcut remarcați pe piața de profil. Produsele se pot cumpăra în RATE direct din showroom!

big store” Noi oferim clienților un pachet întreg, pe lângă produsul propriu-zis: consultanță tehnică, service. Consider că aceste lucruri sunt cele mai importante și ne-au ajutat să ne apropiem de clienți. Acum avem și acest spațiu modern în Bistrița unde cred că putem oferi produse și mai ales servicii de calitate, pentru că serviciile fac diferența” a declarat Bogdan Petruțiu, managerul magazinului.

 

 

 

Service profesional în incinta magazinului!

big store

big store2

 

 

 

 

 

 

Big Store s-a remarcat pe piața locală prin service-ul profesionist. Angajații specializați ai magazinului repară drujbe, generatoare și echipamente de lucru și oferă GARANȚIE ! Inițial, magazinul de reparații era situat în zona Big, dar cum au ridicat standardul și s-au mutat într-un spațiu modern, în incinta showroom-ului de pe Industriei.

Drujba-BALAUR a răsunat în Zona Industrială!

 

 

La deschiderea magazinului BIG Store au fost invitați și reprezentanții Lotului Național de tăietori de lemne: STIHL Timbersport! În curte, băieții au susținut câteva probe de îndemânare și forță, probe prezentate și pe Eurosport la concursurile de profil. Drujba-BALAUR a impresionat audiența prin sunetul puternic al motorului care se auzea de la sute de metri distanță. Este un echipament modificat care are 65 de cai-putere, 30 de kilograme iar viteza lanțului are 240 de kilometri pe oră. Recordul-mondial pentru tăierea a 3 bucăți de buștean: 5.6 secunde!

 

p52

p51

 

 

 

 

 

 

Amu-i locu’ să-ți iei SCULE: 2 săptămâni de reduceri, la Dynamic Tools!

BIG Store Bistrița anunță 2 săptămâni de reduceri odată cu deschiderea magazinului! Reducerile au început ASTĂZI și vor dura timp de 2 săptămâni (până în data de 11 August 2017) .

 

CLICK pentru mai multe POZE

 
Caricatură

Ziar de Bistrita