S-a deschis magazinul LC WAIKIKI din galeria comercială B1 Shopping Center

 -  -  62


Magazinul LC Waikiki din incinta galeriei comerciale B1 Shopping Center a fost, în cele din urmă, deschis publicului. Lucările de amenajare din interiorul acestuia, realizate de compania Arcsim Construct s-au încheiat, marfa a fost aranjată pe rafturi, iar marea deschidere a avut loc pe data de 7 ianuarie.

Astfel că, bistrițenii pot să achiziționeze și din noul magazin obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Magazinul se întinde pe o suprafață generoasă, iar gama de produse este extrem de variată, astfel încât clienții au de unde alege ceea ce își doresc.

LC Waikiki este o companie de îmbrăcăminte din Turcia, care a intrat pe piața din România în 2009 și deține în prezent peste 25 de unități comerciale.

În plan internațional, LC Waikiki tranzacționează în peste 800 de magazine din mai bine de 40 de țări. Filozofia companiei este aceea că “Toată lumea merită să se îmbrace bine”, permițând astfel oamenilor să se bucure de produse de calitate la prețuri accesibile.

Brandul LC Waikiki este unul de îmbrăcăminte și accesorii și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Acesta deține și alte mărci care furnizează confecții, printre care se numără și XSIDE, destinată în special tinerilor.

În ceea ce privește galeria comercială B1 Shopping Center, inaugurată la finele lunii noiembrie 2017, aici au deschis magazine branduri atât naționale, cât și internaționale – H&M, New Yorker, Takko Fashion, Hervis Sports, Deichmann, CCC, Pepco, Noriel și alți retaileri.

În plus, investitorii au anunțat că este planificată o a doua etapă de dezvoltare, în cadrul căreia se vor adăuga 3 unități comerciale și un restaurant de tip „drive-thru” (KFC). Aceasta va crește suprafața comercială utilă totală a centrului la 11.000 metri pătrați, finalizarea celei de-a doua etape de dezvoltare fiind planificată pentru trimestrul 4 al anului 2018.

6 bookmark
2 notes
383 views
bookmark icon

2 thoughts on “S-a deschis magazinul LC WAIKIKI din galeria comercială B1 Shopping Center

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.