VIDEO: S-a DESCHIS și-arată fain de tot! Vezi un clip video cu Happy Cinema, noul cinematograf din Bistrița! Are 3 săli de cinema cu 364 de locuri în TOTAL+ proiectoare laser! Biletele încep de la 7 lei!

 -  -  1883


S-a deschis HAPPY Cinema, cel mai modern cinematograf din Bistrița! În incintă sunt 3 săli de spectacole, modern-utilate, cu tehnologie de proiecție laser!

VIDEO

VIDEO: S-a DESCHIS și-arată fain de tot! Vezi un clip video cu Happy Cinema, noul cinematograf din Bistrița! Are 3 săli de cinema cu 364 de locuri în TOTAL+ proiectoare laser! Biletele încep de la 7 lei!

VIDEO: S-a DESCHIS și-arată fain de tot! Vezi un clip video cu Happy Cinema, noul cinematograf din Bistrița! Are 3 săli de cinema cu 364 de locuri în TOTAL+ proiectoare laser! Biletele încep de la 7 lei!https://www.ziardebistrita.ro/s-a-deschis-si-arata-fain-de-tot-vezi-un-clip-video-cu-happy-cinema-noul-cinematograf-din-bistrita-biletele-incep-de-la-7-lei/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Marţi, 12 noiembrie 2019

Primul cinematograf complet-echipat cu proiectoare laser! 3 săli de cinema, cu 364 de locuri, în total!

Happy Cinema are 3 săli ultramoderne cu o capacitate de 364 de locuri. Happy Cinema din Bistrița Retail Park este primul cinematograf din țară complet echipat cu proiectoare laser.

zir de bistrita happy cinema

zir de bistrita happy cinema

Printre filmele în premieră care pot fi urmărite în noiembrie la Happy Cinema se numără Bătălia de la Midway, Marea provocare: Le Mans’66, O nouă poveste de Crăciun, Doctor Sleep, Îngerii lui Charlie și animațiile Cenușăreasa și prințul misterios și Regatul de gheață II .

Prețul biletelor începe de la 7 lei!

Prețurile pentru bilete încep de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor. Iar în fiecare zi de miercuri, biletul costă 11 lei indiferent de oră, cu excepția avanpremierelor. Tarifele și promoțiile sunt disponibile pe www.happycinema.ro

Prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița și, din decembrie, în Bacău, Happy Cinema are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România, devenind al doilea lanț de cinematografe din țară.

CLICK să vedeți pagina de facebook Happy Cinema Bistrita

0 notes
1008 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *