S-a găsit soluția pentru reabilitarea Colegiului Național Liviu Rebreanu!?

 -  -  7691Reprezentanții Primăriei Bistrița anunță că s-a găsit o soluție pentru reabilitarea corpului A al Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din municipiu. Consiliul Local Bistrița se va reuni marți, într-o ședință extraordinară, pentru a adopta un proiect de hotărâre prin intermediul căruia imobilul să fie predat către Compania Națională de Investiții.

Convocăm pentru mâine ședința de îndată a Consiliului Local al Municipiului Bistrița pentru a aproba predarea amplasamentului CNLR către Compania Națională de Investiții în vederea realizării lucrărilor de reabilitare și modernizare, atât de necesare clădirii monument istoric al acestui liceu de prestigiu, unde învață un număr de 1670 de elevi bistrițeni, școală etalon la nivel național ce a dat generații peste generații de oameni de valoare, Bistriței și României”, anunță reprezentanții Primăriei Bistrița.

Investiția este estimată la aproximativ 10 milioane de euro, iar autoritățile locale au încercat mai multe variante pentru a obține finanțare pentru acest obiectiv de investiții, însă atât varianta buget local, cât și alte două variante – fonduri europene și Programul Național de Dezvoltare Locale – au fost sortite eșecului. În cele din urmă, se pare că soluția salvatoare o reprezintă Compania Națională de Investiții, mai spun reprezentanții Primăriei Bistrița.

7 bookmark
0 notes
416 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.