FOTO-VIDEO: S-a însurat Gusti Danci, ziaristul de la Observator BN. Nunta șmecheră cu oameni grei, într-o locație de LUX!

Jurnalistul Augustin Danci s-a căsătorit în acest weekend cu Alina Filip, medic endocrinolog la Spitalul Județean. Nunta celor doi a avut loc la Vila Franca, cea mai nouă sală de nunți din Bistrița. Sala de nunți este situată în Viișoara, într-o zonă selectă, în vârful unei coline și oferă o panoramă spectaculoasă și un decor de vis. Mirii au fost cununați de Mitropolitul Andrei, care a oficiat slujba la Biserica de la Coroana.

Mirii au ales ținute NATURALE! 

Mireasa Alina Filip a ales o ținută naturală: o rochie lungă cu o croială simplă, cu spatele gol și aplicații decorative în partea din față, iar Gusty a preferat un costum negru, clasic.

Petrecerea a fost deschisă de dansul mirilor: Augustin și Alina au impresionat printr-o coregrafie lentă, care s-a desfășurat în aplauzele celor prezenți, după care în scenă au intrat și cele 4 perechi de nași.

 

Oameni GREI la nunta lui Gusti și Alina! 

La eveniment au fost prezenți politicieni din PSD și PNL; care au stat la mese diferite. Ioan Oltean a fost liderul de grup al PNL-iștilor, iar Radu Moldovan a fost șeful de la masa PSD. Printre alte nume grele din sfera de putere a județului au fost Ioan Mocanu (fost director SRI, directorul Spitaului Județen, Gabriel Lazany, consilieri județeni și șefi de la deconcentrate, dar și primari în funcție. La petrecere a participat și Ioan Dâmbu, protopopul de Năsăud împreună cu o suită de preoți tineri din garda nouă. De altfel unul din nași a fost Cristian Lupșan, preotul din Ilva Mare. Deputatul Daniel Suciu a fost naș din partea miresei.

 

La nunta lui Gusti totul a fost la superlativ: muzică LIVE, cocktail-uri, băuturi fine și bucate alese. Petrecerea a ținut până dimineață.

Celor doi miri, Redacția “Ziar de Bistrița” le urează Casă de Piatră!
Comentarii
Caricatură

Ziar de Bistrita