S-a însurat Voicuț! Vezi ce miresă frumoasă și-a ales!

 -  -  13590


Fotbalistul Voicuț s-a însurat duminică, la Biserica de la Coroana, într-un cadru restrâns, înconjurat de familie și prieteni apropiați!

 

Voicu Florea a fost unul din cei mai promițători jucători ai generației sale și pe lângă Gloria Bistrița, a evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare: Bihor, Cisnădie, Galați, Alba Iulia, Slobozia.

După câțiva ani petrecuți în străinătate, “Voicuț” s-a reîntors acasă și momentan deține un salon de hairstyle masculin.

Voicuț a ales o ținută REBELĂ…. all black!

La nunta sa, Voicuț a ales un costum all black (his style), cu pantofi eleganți de lac, o ținută ce i-a completat look-ul rebel. În aceste momente speciale, mirele a fost dus la altar de mama sa, mândră și emoționată, în timp ce tatăl său admira de pe margine acest tablou de nuntă…

Mireasa lui Voicuț a ales o ținută specială: o rochie de prințesă ca-n filme, cu trenă luungă și broderii elegante !

Loredana a ales o rochie de prințesă, pe nuanțe de crem, cu trenă lungă și voal, care i-a pus în valoare frumusețea naturală și trăsăturile speciale. Broderiile rochiei i-au conferit o imagine unică și originală, completându-i perfect ținuta de prințesă.

Legați tainic, prin IUBIRE!

În cuvântul de învățătură, preotul Feier le-a vorbit despre dragoste și libertate, despre importanța IUBIRII dintre soți, care-acum NU mai sunt liberi, ci sunt legați unul de altul prin iubire veșnică.

Celor 2 miri, redacția Ziar de Bistrița le urează “Casă de Piatră!”

1 notes
2715 views
bookmark icon

One thought on “S-a însurat Voicuț! Vezi ce miresă frumoasă și-a ales!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *