Cristina Retegan s-a MĂRITAT!

Cântăreața de muzică populară Cristina  Retegan s-a MĂRITAT! În vârstă de 30 de ani, artista este solistă a Ansamblului “Dor Românesc”. Absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul UBB, Cristina Retegan este angajată a Centrului Județean pentru Cultură din 2004 și una din vocile de renume din județ.

cc33

cc1-copy

cc44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mirele a preferat o ținută clasică: un sacou albastru-închis, asortat cu papionul de nuanță închisă, cămașă albă și pantaloni negri, iar Cristina a ales o rochie albă stil sirenă, cu mâneci dantelate, accesorizată cu cercei albi și diademă cu voal. Buchetul de culoare mov a evidențiat ținuta elegantă a miresei.

cv-copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicu Cioancă și soția sa sunt una din cele trei perechi de nași de cununie ai Cristinei Retegan și ai mirelui Darius Țibrea.

cristina

 

 

 

 

 

 

Nunta a avut loc la Restaurantul Ozana din Beclean, orașul în care locuiesc cei doi tineri. La eveniment au fost prezenți artiști din județ, politicieni, dar și prieteni apropiați ai celebrului cuplu.

 

Alături de Anuța Motofelea, Cristina Retegan face parte din noua generație de artiști ai ansamblului care reprezintă și fac cinste județului în emisiuni televizate sau spectacole folclorice de înaltă ținută.

Frumosului cuplu, Ziar de Bistrița îi urează “Casă de piatră!”

cc11

cc3Caricatură

Ziar de Bistrita