Ultimele noutati

În mare taină, Gabriela Montoiu s-a măritat cu Marius Cotor fostul șef de la Leoni!

Gabriela Montoiu s-a măritat sâmbătă cu alesul inimii, Marius Cotor fostul șef al companiei Leoni cu care are o relație de mai mulți ani. Nunta celebrului cuplu al Bistriței a avut loc în mare TAINĂ la o pensiune din județul Maramureș!

Gabriela Montoiu a intrat în PDL în anul 2004 și s-a alăturat organizației condusă de Ioan Oltean. În 2008-2009 a făcut parte din echipa europarlamentarului Călin Rus și a activat ca și consilier în Parlamentul European. Din 2011 deține șefia Organizației Județene a Femeilor din PDL și a prins un mandat de consilier județean în 2012 – 2016.

În 2014 a candidat în alegerile europarlamentare, după care s-a retras treptat din viața politică și s-a axat pe viața de familie și pe afacerea sa în domeniul comunicării și branding-ului. A lansat linia “Romana” (inspirată din numele fiicei sale) și produce eșarfe exclusiviste din mătase naturală. Gabriela Montoiu este în continuare activă în viața publică și organizează o serie de acțiuni caritabile.

a11

a1

a21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marius Cotor este alesul inimii sale, fostul director care a condus fabrica Leoni. La nunta celor doi au fost prezenți prieteni apropiați, oameni de afaceri, politicieni și diverși oameni cu greutate .

 

a3

a2

 

 

 

 

 

 

 

a27

a25

 

 

 

 

 

 

 

 

Redacția “Ziar de Bistrița” le urează Casă de Piatră!
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita