S-a modificat locația de administrare a vaccinului Pfizer pentru profesori

 -  -  968


Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud informează că s-a modificat locația de administrare a vaccinului Pfizer pentru cadrele didactice care și-au dat acceptul pentru a fi imunizate cu serul anti-COVID-19.

Astfel, profesorii care vor fi vaccinați cu serul Pfizer vor merge la un centru amenajat în cadrul Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Bistrița (Policlinica de pe strada Gării) și nu la centrul anunțat inițial, cel de la Casa Corpului Didactic.

În ceea ce privește imunizarea cadrelor didactice cu vaccinul AstraZeneca, locația anunțată inițial nu se modifică, profesorii urmând să fie vaccinați în centrul amenajat în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Bistrița (de pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea).

Campania de vaccinare a cadrelor didactice va începe la data de 26 februarie.

Un număr de 660 profesori din județul Bistrița-Năsăud, dintre care 355 cu vârste sub 55 de ani, vor fi vaccinați împotriva COVID-19.

Profesorii vor fi vaccinați și în zilele de sâmbătă și duminică, respectiv 27 și 28 februarie, mai precizează Instituția Prefectului. 

0 notes
93 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *