S-a ‘ntors roata! Personajele care merg la chefurile de partid au fost duse cu autocarele la Mitingul lui Dragnea! C-așa-i în PSD!

Filiala județeană a PSD a trimis la București mai multe autocare cu susținători. PSD-iști din județ au fost organizați de fiecare primar de comună, care a avut un anumit target de persoane. Odată ajunși și încolonați, Radu Moldovan, Daniel Suciu, Ioan Deneș, Nicu Moldovan și Romeo Florian primarul de Lechința au fost liderii marșului spre Piața Victoriei.

La această manifestație s-au prezentat și tineri ai Organizației de Tineret, condusă de Bogdan Ivan. Au participat primari, consilieri județeni și angajați ai instituțiilor publice, iar o parte din ei au venit a miting împreună cu nevestele.

Pe Bistrița, Cristi Niculae a fost cu organizarea! Primarul Crețu n-a fost curios și a rămas acasă, la un concert pe Pietonal!

Autocarele de Bistrița au pornit sâmbătă dimineața, din parcarea de la Lidl. Viceprimarul Cristi Niculae a coordonat activitatea de îmbarcare a PSD-iștilor din Organizația Municipală . Au fost văzute mai multe peroane care de obicei participă la balurile organizate de partid.

PSD a trimis la București personaje care lucrează în toate domeniile: funcționari publici, personal contractual din primării, profesori, pensionari, consilieri locali, județeni.

Ovidiu Crețu a rămas acasă și a urcat pe scenă la un spectacol oferit de Centrul Cultural Municipal.

 

 

Primarul de Lechința a dus spre București mai multe persoane care NU au fost lăsate în rândul întâi și NU au fost fotografiate în pozele distribuite pe facebook!BILĂ neagră pentru cine n-a fost la miting și e PSD-ist!

Mitingul lui Dragnea a fost un prilej ca filiala județeană să-și verifice structurile din teritoriu și disciplina în rândul membrilor ce fac parte din marea familie și automat beneficiază de mici-avantaje!

Membri care NU au participat a mitingul de la București au fost nevoiți să găsească motive întemeiate de a refuza partidul i-a făcut oameni!Caricatură

Ziar de Bistrita