Fata cea mică a lui Nicu Moldovan s-a POCĂIT la 14 ani! La botezul Biancăi au fost prezenți frații “în duh” ai primarului de Beclean, politicieni, oameni de afaceri. Șeful de partid, Radu Moldovan a cuvântat de la amvon!

Primarul Becleanului a participat astăzi la un eveniment deosebit pentru familia sa: botezul fiicei sale, Bianca Lorena în vârstă de 14 ani. Evenimentul a avut loc la Biserica Penticostală Sfânta Treime din localitate. La botez au participat mai mulți primari penticostali din întreg județul: Sorin Hognogi primar Spermezeu, Paul Știr (primar Căianu Mic), senatorul Ioan Deneș, deputatul Doina Pană, prefectul Ovidiu Frenț. Au fost prezenți lideri ai comunității, oameni de afaceri, pastori dar și apropiați ai lui Nicu Moldovan.

 

s1

s2

 

 

 

 

 

 

s12

s2

 

 

 

 

 

 

 

 

Radu Moldovan a fost și el prezent și a ținut un discurs de la amvonul bisericii neo-protestante

Mesajul președintelui Consiliului Județean:

“Ziua de astăzi a fost una deosebită pentru familia bunului meu prieten, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan dar și pentru noi, prietenii lui și a frumoasei sale familii! Mezina familiei, Bianca Lorena, a primit la vârsta de 14 ani taina Sfântului Botez la Biserica Penticostală ”Sfânta Treime” din Beclean. Au fost momente foarte frumoase, între prieteni și oameni dragi și sunt convins că și Bunul Dumnezeu a trimis binecuvântarea sa în mijlocul nostru!

s14

s11

 

 

 

 

 

 

 

Te felicit Bianca pentru curajul de a-ți asuma comuniunea cu Hristos până la finalul veacurilor la această vârstă frumoasă! Mă rog Bunului Dumnezeu să îți trimită tot ce e mai bun, atât ție cât și tuturor tinerilor care acum se află la începutul drumului în viață și au nevoie de călăuzirea Sa!” a postat șeful PSD pe pagina sa de facebook.

Chiar dacă unii membrii împărtășesc opinii diferite din punct de vedere teologic, staff-ul PSD este prezent “în bloc” la diferite evenimente organizate de alte confesiuni religioase. Aleșii locali și județeni sunt omni-prezenți la slujbele oficiate de Mitropolitul Andrei, la evenimente ale greco-catolicilor, mitinguri ale baptiștilor sau penticostalilor, deopotrivă.

 

Citiți și: 


q8-Copy

Pană Doina le vorbește pocăiților în casa de rugăciune, FIX după ce s-au botezat! În campanie NU ai niciun Dumnezo!
Comentarii

  • Ce mai conteaza credinta ?
    Conteaza realizarile echipei sau a actorilor alesi.

  • Balan Marius- Ecologist B-ta

    Toate bune si frumoase ,si fratii nostri pocaiti nu ne indeamna decat sa cugetam. Dar uitati-va bine la poza. Ce sesizatm noi acolo este un lucru foarte periculos . Trei tineri stau in bazinul cu apa sfintita , daca o fi …? insa tin in mana un cordon cu microfon alimentat la ENERGIE ELECTRICA. Daca din cauza emotiei il scapa in apa, oare ce se intampla ?

  • Mă mir cum de nu a participat și mitropolitul Andrei la botez…e prietenul primarului penticostal din Beclean pe care l-a decorat cu cea mai inalta distinctie bisericeasca Crucea Transilvaniei pentru banii alocati de la primaria din Beclean pentru catedrala si pentru sediul de la protopopiatul din Beclean….ba atunci i-a dat si o icoana ortodoxa si l-a purtat pe la toate bisericile ortodoxe din Rusia…se pare ca mitropolitul nu a reusit sa il converteasca pe primar dar a reusit sa ii sminteasca pe credinciosii ortodocsi…ce folos ca Radu Moldovan da miliarde pentru betoanele din biserici daca incalca invatatura si canoanele Bisericii Ortodoxe si ii sminteste si el pe credinciosii ortodocsi??…Doamne apara-ne….
Caricatură

Ziar de Bistrita