trenulet-1

S-a RĂSTURNAT trenulețul din Parc! Câțiva copii au fost răniți!

Un vagon al trenulețului electric care circulă prin Parcul Municipal din Bistrița s-a răsturnat astăzi, în zona Casei Ema, trei copii fiind răniți și transportați la spital.

”În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit în Parcul Municipal Regele Mihai I unde a fost semnalată producerea unui eveniment. Din primele date, una dintre remorcile unui vehicul de agrement special destinat transportului de copii, condus de un tânăr de 27 de ani, din Zagra, s-a răsturnat. În urma incidentului, 3 pasageri minori, de 11 și respectiv 10 ani, au fost răniți fiind ulterior transportați la spital. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cei trei copilași au suferit multiple contuzii. Ei au fost preluați de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Trenuleţul electric a fost pus în funcţiune la sfârşitul lunii iunie şi a fost achiziționat de municipalitate cu bani din bugetul local al Primăriei Bistrița, investiția fiind de circa 250.000 de lei. Trenulețul este compus dintr-o locomotivă și două mini-vagoane de câte 6 locuri fiecare.