S-a urcat beat la volan și s-a izbit cu mașina de un gard, în Josenii Bârgăului

 -  -  1046


Un bărbat din Bistrița care s-a urcat la volanul unui autoturism după ce a consumat băuturi alcoolice a provocat un accident rutier. Mai mult, acesta a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice necesare în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

”La data de 15 iunie, în jurul orei 22.00, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul că în localitatea Josenii Bârgăului a avut loc un accident rutier. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 36 de ani, din Bistrița, care se afla la volanului unui autoturism, a pierdut controlul acestuia și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiindu-i solicitat, acesta a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice necesare în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în cadrul dosarului penal întocmit pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

0 notes
171 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *