S-ar băga, NU s-ar băga? De unul singur, Ioan Oltean organizează o conferință de presă la Hotel Metropolis! Își anunță REVENIREA?

 -  -  1221


Fostul deputat Ioan Oltean organizează o conferință de presă, la Hotel Metropolis. Evenimentul va avea loc mâine, de la ora 11. Scăpat de problemele penale, Ioan Oltean a declarat că va răspunde la toate întrebările adresate de jurnaliștii prezenți.

Ioan Oltean a avut mai multe ieșiri publice, în calitate de simplu membru PNL și de fiecare dată i-a a criticat pe actualii liderii de partid.

Ioan Oltean a fost prezent la alegerile interne care au avut loc la Casa de Cultură și a stat alături de Gheorghe Tuță (fost consilier local PDL pe municipiu).

În plan politic, Ioan Oltean își păstrează o mică parte din ultrașii PDL de la nivel județean, dar în ultimele alegeri, PNL-iștii au evitat o asociere cu acesta.  

Ioan Oltean, președinte la Județ? Funcția lui Radu Moldovan e marele regret a lui Oltean, acum aflat la pensie!

În ieșirile sale publice, Oltean a zis că regretă că NU a candidat pentru președenția Consiliului Județean, funcție râvnită acum de PNL-iști odată cu retragerea din administrație a lui Radu Moldovan.

foto: arhiva

Fostul deputat este ieșit din jocul politic și cel mai probabil încearcă o revenire la vârf, chestiune destul de complicată având în vedere contextul actual. Rămâne de văzut dacă strategia adoptată de Ioan Oltean îi va asigura o revenire în prima scenă sau va avea parte de un eșec total, acum aflat în pensie.

Citiți și:

0 notes
346 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *